search-button
cross-out

Νεκρή δόκιμος του εμπορικού ναυτικού: Στα μαύρα η Κως για την κηδεία – Τι λέει φίλη της 20χρονης

Η 20χρονη δόκιμος του εμπορικού ναυτικού άφησε την τελευταία της πνοή σε νοσοκομείο της Αθήνας. Η Κως στα μαύρα λίγες ώρες πριν την κηδεία της…
Νεκρή δόκιμος του εμπορικού ναυτικού: Στα μαύρα η Κως για την κηδεία – Τι λέει φίλη της 20χρονης

Ένα πέπλο μυστηρίου καλύπτει για την ώρα τα αίτια που οδήγησαν στον θάνατο την 20χρονη δόκιμο του εμπορικού ναυτικού. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο πρώτο της ταξίδι υπέστη λοιμώδη εγκεφαλίτιδα, πιθανότατα από τσίμπημα κουνουπιού και χάθηκε πολύτιμος χρόνος. Όπως αποκάλυψε το newsit.gr, η δόκιμος μετά την αρχική νοσηλεία της σε νοσοκομείο στο λιμάνι του Σουέζ, έφτασε στην Ελλάδα και νοσηλεύθηκε σε ιδιωτική κλινική του Πειραιά. Αμέσως μετά στη μεγαλύτερη ιδιωτική κλινική της Αθήνας. O οργανισμός της κοπέλας όμως δεν άντεξε.

Η 20χρονη κοπέλα σύμφωνα, με ανακοίνωση του υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, αρρώστησε μετά τον απόπλου του δεξαμενόπλοιου από το λιμάνι Σίκκα στην Ινδία και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο στο Σουέζ της Αιγύπτου.

Στη συνέχεια επέστρεψε στην Ελλάδα στις 2 Σεπτεμβρίου με ιατρικό συνοδό και μέριμνα της εταιρείας και αμέσως εισήχθη σε ιδιωτική κλινική της Αττικής και μετά σε νοσοκομείο όπου και πέθανε την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο θάνατος της άτυχης κοπέλας οφείλεται σε τσίμπημα εντόμου, πιθανότατα κουνουπιού, που προκάλεσε λοιμώδη εγκεφαλίτιδα.

Συντετριμμένοι από την απρόσμενη απώλεια η οικογένεια και οι φίλοι της κοπέλας ετοιμάζονται να πουν το τελευταίο «αντίο» στη γενέτειρά της στο Ζηπάρι της Κω, το απόγευμα. Η σορός της θα βρίσκεται στις 16.00 στον Ιερό Ναό της Αναλήψεως στο Ζηπάρι στην Κω, ενώ η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί στις 17.00.

Μιλώντας στο Mega, φίλη και συνάδελφος της 20χρονης κάνει λόγο για μία κοπέλα με το χαμόγελο στα χείλη. «Ήταν πάρα πολύ χαρούμενη, ήταν το πρώτο της ταξίδι. Ήταν ένας άνθρωπος με το χαμόγελο στο πρόσωπο, πρόθυμη, ευγενική, της άρεσε πολύ η μαγειρική. Δεν μπορούσε να πει κάποιος άσχημη κουβέντα».

Όπως λέει η συνάδελφός της, «ήταν το όνειρό της να ταξιδεύει, έδωσε δύο φορές Πανελλαδικές μόνο και μόνο για το επάγγελμα αυτό». Η ίδια συμπληρώνει ότι η 20χρονη ήταν υγιέστατη και δεν είχε αντιμετωπίσει στο παρελθόν κανένα πρόβλημα υγείας.

Ο πατέρας της 20χρονης μίλησε χθες στο newsit.gr και δήλωσε συντετριμμένος πως «δεν ξέρουμε τίποτα ακόμη» και πως «το παιδί μου ταξιδεύει για το νησί της».

Η επίσημη ανακοίνωση του Λιμενικού

Η ανακοίνωση του Λιμενικού έχει ως εξής: Ενημερώθηκε το Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος–Ελληνικής Ακτοφυλακής την 17-09-2023 από την πλοιοκτήτρια εταιρεία, αναφορικά με ασθένεια 20χρονης ναυτικού (ειδικότητας δοκίμου Πλοιάρχου), μέλους πληρώματος υπό ελληνικής σημαίας δεξαμενόπλοιου, η οποία είχε ναυτολογηθεί για την εκτέλεση του εκπαιδευτικού της πλου.Η ανωτέρω ασθένησε μετά τον απόπλου του δεξαμενόπλοιου από λιμένα Σίκκα Ινδίας, με

αποτέλεσμα να αποναυτολογηθεί σε λιμένα Σουέζ Αιγύπτου. Η 20χρονη δόκιμος, επαναπατρίστηκε στις 02-09-2023 με μέριμνα της εταιρείας μαζί με ιατρικό συνοδό, μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική της Αττικής και εν συνεχεία σε νοσοκομείο, όπου και απεβίωσε την 17-09-2023.

newsit.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr