search-button
cross-out

Νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας: Ασκούσε ψυχολογική βία στη γυναίκα του, την έπιασε από το λαιμό και δεν την άφηνε να φύγει από το σπίτι

Χειροπέδες σε 51χρονο άντρα στην Κρήτη
Νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας: Ασκούσε ψυχολογική βία στη γυναίκα του, την έπιασε από το λαιμό και δεν την άφηνε να φύγει από το σπίτι

Δίχως τέλος φαίνεται να είναι τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας στην Κρήτη, καθώς μέσα σε διάστημα λίγων ωρών καταγράφηκαν τρεις διαφορετικές περιπτώσεις, οι οποίες έγιναν γνωστές κατόπιν μηνύσεων που υποβλήθηκαν στην Αστυνομία.

Δύο άτομα -άνδρες ηλικίας 56 και 51 ετών- έχουν συλληφθεί σε Ηράκλειο και Χανιά, ενώ ένας 25χρονος αναζητείται από τις αστυνομικές αρχές της Κρήτης, σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr.

Ο 56χρονος χτύπησε τον γιο του και έπιασε από το λαιμό τη γυναίκα του

Το πρώτο περιστατικό συνέβη στο Ηράκλειο την Παρασκευή όταν μια 57χρονη μητέρα κατήγγειλε στις αρχές ότι ο 56χρονος σύζυγός της χτύπησε και αυτήν και τον 16χρονο γιο τους

Όπως αναφέρεται στην καταγγελία που έκανε η 57χρονη πάνω στον καβγά που είχαν 56χρονος τους έβρισε, τους χτύπησε, ενώ δεν δίστασε να πιάσει από τον λαιμό την σύζυγό του.

Οι αστυνομικοί μετά την καταγγελία τον αναζήτησαν και τον συνέλαβαν αργά το βράδυ και τώρα είναι αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη.

Κρατά την 45χρονη σύντροφό του κλειδωμένη στο σπίτι

Το δεύτερο περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στα Χανιά μια 45χρονη κατήγγειλε στις αρχές τον 51χρονο σύντροφό της ότι της ασκεί ψυχολογική βία και δεν την αφήνει να βγει από το σπίτι.

Οι αστυνομικοί μετά την καταγγελία συνέλαβαν τον 51χρονο.

zarpanews.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr