search-button
cross-out

Nέος Κόσμος: Συγκλονίζουν οι κραυγές αγωνίας θύματος ξυλοδαρμού από τον αστυνομικό σύντροφό της-Boήθεια, με χτυπάει, πεθαίνω…

Ηχητικό ντοκουμέντο από τις εκκλήσεις σε βοήθεια της άτυχης κοπέλας - «Δεν ήταν η πρώτη φορά λένε γείτονες»
Nέος Κόσμος: Συγκλονίζουν οι κραυγές αγωνίας θύματος ξυλοδαρμού από τον αστυνομικό σύντροφό της-Boήθεια, με χτυπάει, πεθαίνω…

Σοκ προκαλεί ηχητικό ντοκουμέντο από τις στιγμές αγωνίας που έζησε μια νεαρή γυναίκα στα χέρια του συντρόφου της, ειδικού φρουρού της Ελληνικής Αστυνομίας, στον Νέο Κόσμο.

«Θέλω να φύγω. Βοήθεια! Με χτυπάει» ακούγεται η έκκληση της γυναικείας φωνής, που κινητοποίησε τους γείτονες, οι οποίοι κάλεσαν την Αστυνομία. «Δεν με αφήνει, θέλω να φύγω ρε φίλε. Θέλω να φύγω», ακούγεται να λέει σε άλλο σημείο στο ηχητικό ντοκουμέντο που έφερε στο φως της δημοσιότητας ο Alpha, η κοπέλα που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού του ειδικού φρουρού συντρόφου της.

«Άσε με ρε αγόρι μου να φύγω. Γιατί μου το κάνεις; Εσένα σου αρέσει αυτό; Εσένα σου αρέσει, που δεν με αφήνεις να φύγω και με κρατάς με το ζόρι;», λέει σε ένα άλλο σημείο η κοπέλα. Οι γείτονες κατήγγειλαν τον ξυλοδαρμό με τρία τηλεφωνήματα στην Άμεση Δράση. Η επέμβαση των ανδρών της ΔΙ.ΑΣ ήταν επεισοδιακή. Όταν έφτασαν στην περιοχή η πόρτα του διαμερίσματος παρέμενε κλειστή και έτσι μπήκαν στο σπίτι μέσα από τον ακάλυπτο.

Ακόμα και μετά την εμφάνιση των αστυνομικών η ένταση συνεχίστηκε, όπως καταγγέλλουν οι γείτονες. Όπως υποστηρίζουν, δεν ήταν η πρώτη φορά που είχαν καλέσει την αστυνομία. «Μία, δύο, τρεις, δεν γινόταν άλλο αυτή η κατάσταση. Έβγαινε η κοπέλα και ζητούσε βοήθεια. Τα ξημερώματα είχαμε ξυλοδαρμούς, δεν την άφηνε να φύγει. Χθες έγιναν πάλι τα ίδια, καλέσαμε την αστυνομία και προλάβαμε το κακό» λέει κάτοικος της περιοχής.

«Μπήκαμε από την μπαλκονόπορτα, για να σώσουμε την κοπέλα που φώναζε. Αυτός μας έβριζε και μας έλεγε “φύγετε”, ενώ γρονθοκόπησε και αστυνομικό. Μετά από λίγες ώρες κατέθεσε μήνυση εναντίον μας», λένε από την πλευρά τους οι αστυνομικοί, που κλήθηκαν για να επιληφθούν στο συμβάν.

Πηγή: news.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr