search-button
cross-out

Νίκος Χαρδαλιάς: «Πίσω στις πολεμίστρες μας!» – Η πρώτη ανάρτηση μετά το εξιτήριο από το νοσοκομείο

Με μια φωτογραφία από τα γραφεία της Πολιτικής Προστασίας το πρώτο μήνυμα του Νίκου Χαρδαλιά μετά το εξιτήριό του από το νοσοκομείο
Νίκος Χαρδαλιάς: «Πίσω στις πολεμίστρες μας!» – Η πρώτη ανάρτηση μετά το εξιτήριο από το νοσοκομείο

Στα γραφεία της Πολιτικής Προστασίας επέστρεψε ο Νίκος Χαρδαλιάς μετά το εξιτήριο που πήρε την περασμένη Τετάρτη από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύτηκε λόγω του ισχαιμικού επεισοδίου που είχε.

«Πίσω στις πολεμίστρες μας! Σας ευχαριστώ όλους για όλα, μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου. Η αγάπη σας, η δύναμη μου. Συνεχίζουμε…» έγραψε χαρακτηριστικά ο Νίκος Χαρδαλιάς θέλοντας να στείλει το μήνυμα ότι έχει αφήσει πίσω του την περιπέτεια της υγείας που τον ταλαιπώρησε για αρκετές ημέρες.

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, διαγνώστηκε με ισχαιμικό επεισόδιο την περασμένη Δευτέρα στο νοσοκομείο «Αγία Όλγα» όπου μεταφέρθηκε μετά από ενοχλήσεις που είχε. Εκεί ο Νίκος Χαρδαλιάς υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση κατά την οποία του τοποθετήθηκαν δυο στεντ καθώς και στο παρελθόν είχε υποστεί έμφραγμα.

Το τελευταίο διάστημα ο Νίκος Χαρδαλιάς ήταν σε καθεστώς έντονης πίεσης, κυρίως λόγω των καταστροφικών πυρκαγιών που έπληξαν τη χώρα και κλήθηκε να διαχειριστεί πολύ δύσκολες καταστάσεις, γεγονός που όπως φαίνεται επηρέασε και την κατάσταση της υγείας του.

Πηγή: newsbomb.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr