search-button
cross-out

Ο δάσκαλος πολεμικών τεχνών βιντεοσκοπούσε την 15χρονη – Τι ερευνά η ΕΛ.ΑΣ.

O 46χρονος κατηγορείται για κατάχρηση και πορνογραφία ανηλίκων
Ο δάσκαλος πολεμικών τεχνών βιντεοσκοπούσε την 15χρονη – Τι ερευνά η ΕΛ.ΑΣ.

Σχολή πολεμικών τεχνών στα νότια προάστια διατηρεί ο 46χρονος δάσκαλος πυγμαχίας και kick boxing, ο οποίος συνελήφθη για ασέλγεια σε βάρος ανήλικης.

Η 20χρονη σήμερα κοπέλα, που τον κατήγγειλε στην Αστυνομία, κατέθεσε ότι έπεσε θύμα του το 2017 και το 2018 όταν ήταν σε ηλικία 15 και 16 ετών αντίστοιχα. Όπως φέρεται να είπε η καταγγέλλουσα, όλα ξεκίνησαν όταν γράφτηκε στη σχολή του και άρχισε προπονήσεις. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο δάσκαλος πολεμικών τεχνών εκμεταλλεύτηκε τη θέση του και το νεαρό της ηλικίας της. Την προσέγγισε ερωτικά και προσπάθησε να συνάψει μαζί της ερωτική σχέση.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 46χρονος κατηγορείται για κατάχρηση και πορνογραφία ανηλίκων. Φέρεται να προέβαινε σε ασελγείς πράξεις στο χώρο της σχολής πολεμικών τεχνών και σε προπονητικά καμπ. Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, βιντεοσκοπούσε τις πράξεις του.

Η 20χρονη σήμερα κοπέλα αποφάσισε να προχωρήσει σε καταγγελία σε βάρος του, περιγράφοντας περιστατικά που έζησε προ πενταετίας. Την υπόθεση ανέλαβε η Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, η οποία μετά από ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε σε βάρος του δασκάλου πολεμικών τεχνών του πέρασε χειροπέδες.

Με εντολή Εισαγγελέα έγινε έρευνα στο σπίτι του, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ηλεκτρονικός υπολογιστής, δύο σκληροί δίσκοι, κινητό τηλέφωνο και φορητές μονάδες αποθήκευσης (usb sticks). Οι Αρχές θα ερευνήσουν τα ψηφιακά πειστήρια για να βρουν αποδείξεις για τη βιντεοσκόπηση των ασελγών πράξεων. Σύμφωνα με την καταγγελία, ο 46χρονος βιντεοσκοπούσε τις ασελγείς πράξεις με ηλεκτρονική συσκευή, πράξη που ενδεχομένως να μπορεί να ανιχνευτεί από την έρευνα της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της Ελληνικής Αστυνομίας.

Την υπόθεση ανέλαβε Ανακριτής, ενώ ο 46χρονος φέρεται να αρνείται τις αποδιδόμενες σε εκείνον κατηγορίες.

Πηγή: newsbomb.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr