search-button
cross-out

Ο γιος της δεν ξέρει ότι η μαμά του είναι νεκρή: Δράμα δίχως τέλος για την οικογένεια της 43χρονης Γεωργίας

Τραγικά Χριστούγεννα για την οικογένεια της 43χρονης Γεωργίας, που έχασε τη ζωή της από τα χέρια του συντρόφου της στη Σαλαμίνα.
Ο γιος της δεν ξέρει ότι η μαμά του είναι νεκρή: Δράμα δίχως τέλος για την οικογένεια της 43χρονης Γεωργίας

Η οικογένεια περνά δύσκολες στιγμές, με το παιδί του θύματος να μην γνωρίζει ακόμα την τραγική αλήθεια. Σύμφωνα με ψυχολόγους, η ενημέρωση του παιδιού ακολουθεί προσεκτική διαδικασία.

Η αδερφή της εκλιπούσας, Μαρία, παραχώρησε συγκινητικές δηλώσεις στον τηλεοπτικό σταθμό του Alpha, εκφράζοντας τον πόνο της για τον χαμό της αγαπημένης της αδερφής.

Τα λόγια της αδερφής της 43χρονης Γεωργίας:

Σχετικά με το αν γνώριζε όσα προβλήματα υπήρχαν στο σπίτι της αδερφής της ανέφερε: «Νόμιζα ότι την ήξερα, ότι μπορώ να βάλω το χέρι μου στη φωτιά. Αναρωτιέμαι αυτοί που άκουγαν και εμείς δεν γνωρίζαμε γιατί δεν ενημερώθηκε η οικογένεια. Έχει παγώσει όλη μου η ζωή. Δεν ξέρω για ποιον λόγο δεν μίλησε κανείς. Ενάμιση χρόνο που έμενε η αδερφή μου στη Σαλαμίνα δεν την είδα χτυπημένη»

Το παιδί της 43χρονης είναι με τον πατέρα του:

Η Μαρία ανέφερε ότι ο ανιψιός της πλέον κατοικεί μόνιμα με τον πατέρα του. Σύμφωνα με τα λεγόμενά της, το μικρό παιδί δεν έχει ακόμα ενημερωθεί για τον τραγικό χαμό της μητέρας του. Ο πατέρας, η θεία και η γιαγιά του παιδιού ακολουθούν προσεκτικά τις κατευθυντήριες οδηγίες που λαμβάνουν από ειδικούς, προκειμένου να διαχειριστούν αυτήν τη δύσκολη στιγμή.

«Του είπαμε ότι η μαμά έχει πάει μια εκδρομή, μίλησε με τον μπαμπά του παιδιού. Η γραμμή είναι να του πουν ότι η μαμά λείπει μέχρι να μπορέσουν να του πουν αυτά που πρέπει να του πουν και εμείς ακολουθούμε κατά γράμμα. Θεωρώ ότι το παιδί έχει καταλάβει αλλά δεν έχω κάποια απόδειξη και δεν τολμάω να προσπαθήσω να τον ρωτήσω να μου το επιβεβαιώσει. Πολλά παιδιά έχουν πρόβλημα στην έκφραση αλλά όχι στην αντίληψη», είπε στο τέλος η αδερφή της 43χρονης.

enimerotiko.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr