search-button
cross-out

Ο Μάνος Δασκαλάκης στην ανακρίτρια μετά τις αποστάσεις από τη Ρούλα Πισπιρίγκου-Γιατι θα καταθέσει

Το «κατώφλι» της 18ης ανακρίτριας θα περάσει εκ νέου, σύμφωνα με πληροφορίες, σήμερα (07.04.2022) ο Μάνος Δασκαλάκης, ο εν διαστάσει σύζυγος της Ρούλας Πισπιρίγκου.
Ο Μάνος Δασκαλάκης στην ανακρίτρια μετά τις αποστάσεις από τη Ρούλα Πισπιρίγκου-Γιατι θα καταθέσει

Ο πατέρας της μικρής του Τζωρτζίνας, Μάνος Δασκαλάκης, κλήθηκε από την δικαστική λειτουργό προκειμένου να καταθέσει ως μάρτυρας στην ανάκριση για την ανθρωποκτονία της 9 ετών κόρης του από την Ρούλα Πισπιρίγκου.

Η κατάθεση του Μανού Δασκαλάκη έρχεται ένα εικοσιτετράωρο μόλις μετά την δήλωση υποστήριξης της κατηγορίας που κατέθεσε δια των πληρεξουσίων δικηγόρων του, ενώπιον της δικαστικής λειτουργού.

Μετά την άσκηση της ποινικής δίωξης για το κακούργημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε βάρος της 33χρονης κατηγορουμένης και την απόφαση ανακρίτριας και εισαγγελέα, να κριθεί η Ρούλα Πισπιρίγκου προσωρινά κρατούμενη για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας, η ρήξη ανάμεσα στους πρώην συζύγους φαίνεται να είναι πλέον οριστική.

Ο Μάνος Δασκαλάκης και επίσημα χθες διαφοροποίησε εντελώς τη θέση του από τη Ρούλα Πισπιρίγκου, παριστάμενος στην υπό εξέλιξη κυρία ανάκριση για τη δολοφονία της κόρης του, προς υποστήριξη της κατηγορίας σε βάρος της κατηγορουμένης.

Τι θα καταθέσει ο Μάνος Δασκαλάκης
Σήμερα στην κατάθεση που αναμένεται να δώσει ενώπιον της δικαστικής λειτουργού ο 30χρονος πατέρας θα δώσει τη δική του εκδοχή σχετικά με όσα έλαβαν χώρα πριν από την ανθρωποκτονία της κόρης του και συγκεκριμένα από τον Απρίλιο του 2021, όταν το κοριτσάκι μετά την εισαγωγή του στο «Καραμανδάνειο» υπέστη καρδιοαναπνευστική ανακοπή και γιατροί την επανέφεραν, μετά από σχεδόν 50 λεπτά, πλην όμως το παιδί είχε υποστεί υποξική ισχαιμική εγκεφαλοπάθεια μέχρι και το θάνατο της στις 29 Ιανουαρίου 2022 στο νοσοκομείο Παίδων «Παναγιώτης και Αγλαΐα Κυριακού».

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ο Μάνος Δασκαλάκης ήταν καλός πατέρας
Από την πλευρά της η Ρούλα Πισπιρίγκου στην απολογία της ενώπιον της ανακρίτριας, ανέφερε για το Μάνο Δασκαλάκη ότι ήταν ένας καλός πατέρας που ήθελε το καλύτερο για το παιδί του και που στεναχωριόταν για το πρόβλημα της εγκεφαλοπάθειας που είχε η Τζωρτζίνα.

Τις τελευταίες ημέρες της ζωής της η Τζωρτζίνα, σύμφωνα με όσα ανέφερε και η μητέρα της την απολογία της, έκανε συνολικά εννέα επεισόδια, σε δυο από τα οποία, όπως υποστήριξε η Ρούλα Πισπιρίγκου, ήταν παρών και ο πατέρας της, και στα υπόλοιπα μόνο εκείνη.

Χθες, ο Μάνος Δασκαλάκης, μετά την υποβολή της δήλωσης υποστήριξης της κατηγορίας στην ανακρίτρια, μιλώντας τους δημοσιογράφους, τόνισε πως βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, επισημαίνοντας ωστόσο ότι τα στοιχεία σε βάρος της μητέρας των παιδιών του, είναι αδιάσειστα.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο δικηγόρος του, Δημήτρης Καράμπελας, τόνισε ότι ο θάνατος της Τζωρτζίνας οφείλεται σε δολοφονία. «Πρόκειται για στυγνή δολοφονία ενός μικρού παιδιού που τελέστηκε σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Στη ποινική διαδικασία ο εντολέας μου υποστηρίζει την κατηγορία για να δικαιωθεί η μνήμη των παιδιών του και ως φόρος τιμής στη μνήμη της Τζωρτζίνας. Με ενδιαφέρον αναμένεται και τα αποτελέσματα των ερευνών για να μάθει που οφείλεται και ο θάνατος των άλλων δυο παιδιών» ανέφερε, συγκεκριμένα, ο κ. Καράμπελας.

Τις επόμενες ημέρες ενώπιον της ανακρίτριας πρόκειται να κληθούν κι άλλα σημαντικά πρόσωπα, μεταξύ των οποίων οι γιατροί των τεσσάρων νοσοκομείων που νοσηλεύτηκε η 9χρονη, για να ρίξουν «φως» στην υπόθεση.

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr