search-button
cross-out

Ο πατέρας της 14χρονης Δέσποινας για «Ψευτογιατρό»: Μας υποσχόταν πλήρη ίαση. Ο γιατρός μου μου φώναζε “που βρήκες αυτόν τον δολοφόνο”;

Το κορίτσι πέθανε - Για να τους πείσει έλεγε ότι εργαζόταν στην κλινική της Ελβετίας, όπου νοσηλευόταν ο Μίκαελ Σουμάχερ
Ο πατέρας της 14χρονης Δέσποινας για «Ψευτογιατρό»: Μας υποσχόταν πλήρη ίαση. Ο γιατρός μου μου φώναζε “που βρήκες αυτόν τον δολοφόνο”;

Ακόμη και ότι εργαζόταν στο ερευνητικό κέντρο της Ελβετίας που νοσηλευόταν ο Σουμάχερ είχε ισχυριστεί ο «ψευτογιατρός» στην προσπάθεια του να πείσει για την εμπειρία του, σύμφωνα με τον πατέρα της 14χρονης Δέσποινας που έπασχε από καρκίνο και έφυγε από τη ζωή το 2017.

Ο μάρτυρας καταθέτοντας ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, όπου δικάζεται ο κατηγορούμενος, αναφέρθηκε στον αριστοτεχνικό τρόπο με τον οποίο ο 48χρονος «πούλαγε» ελπίδα σε ανθρώπους που βρίσκονταν σε απόγνωση.

«Μας υποσχέθηκε πλήρη ίαση. Ήταν η πρώτη φορά που μας έλεγε κάποιος γιατρός κάτι τέτοιο. Με ενθουσίασε. Ρώτησα γιατί δεν εφαρμόζεται παντού και μου απάντησε ότι είναι σε ερευνητικό στάδιο και βρίσκεται λίγο πριν την έγκριση» κατέθεσε ο πατέρας της 14χρονης ο οποίος ανέβηκε στο βήμα του μάρτυρα αμέσως μετά την συγκλονιστική κατάθεση της συζύγου του.

Στην μαρτυρία του περιέγραψε πώς ο «Dr. Kontos» τους ζήτησε χρήματα μόνο για τα φάρμακα, όπως τους είπε, μέσω επιταγών σε εντολή «εμού του ίδιου» και εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι στην αρχή το παιδί έδειξε σημάδια βελτίωσης που τους έκαναν να αισιοδοξούν.

«Η τελευταία φορά που είχαμε επαφή ήταν μετά την αεροδιακομιδή του παιδιού από την Κω. Όταν φτάσαμε στην Αθήνα και οι γιατροί είπαν ότι έχει ένα τεράστιο όγκο το παιδί, ο Κόντος ήταν στην Ιταλία. Ο γιατρός του νοσοκομείου μίλησε μαζί του και κλείνοντας το τηλέφωνο μου λέει φωνάζοντας: «Που τον βρήκες αυτό το δολοφόνο;»» κατέθεσε ο μάρτυρας.

Η δίκη θα συνεχιστεί την ερχόμενη Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου.

Πηγή: news.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr