search-button
cross-out

Ο Σπύρος Φωκάς σε κέντρο αποκατάστασης με την σύζυγό του και την θετή του κόρη- Δείτε φωτογραφία

"Θα το περάσουμε κι αυτό", γράφει χαρακτηριστικά η Κωνσταντίνα Φωκά.
Ο Σπύρος Φωκάς σε κέντρο αποκατάστασης με την σύζυγό του και την θετή του κόρη- Δείτε φωτογραφία

Σε κέντρο αποκατάστασης στην Καλαμάτα έχει μεταφερθεί εδώ και λίγες εβδομάδες ο Σπύρος Φωκάς, μετά το εξιτήριο που του δόθηκε από νοσοκομείο της Αθήνας στο οποίο νοσηλευόταν.

«Βράχος» στο πλευρό του όλο αυτό το διάστημα βρίσκεται η σύζυγός του, Λίλιαν Φωκά, αλλά και η θετή του κόρη, Κωνσταντίνα. Η κόρη της Λίλιαν Φωκά, που ο ηθοποιός αντιμετωπίζει σαν βιολογικό του παιδί, ταξίδεψε από την Αμερική στην Ελλάδα προκειμένου να βρίσκεται κοντά του αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Μάλιστα, η Κωνσταντίνα Φωκά δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Facebook και μια φωτογραφία μέσα από το κέντρο αποκατάστασης, στην οποία τη βλέπουμε να ποζάρει μαζί με τον ηθοποιό και τη μητέρα της.

«Θα το περάσουμε κι αυτό», έγραψε στην ανάρτησή της η Κωνσταντίνα Φωκά.

Υπενθυμίζεται πως ο Σπύρος Φωκάς χρειάστηκε να νοσηλευθεί στο νοσοκομείο, μετά το κρίσιμο χειρουργείο χολής στο οποίο υποβλήθηκε το προηγούμενο διάστημα, ενώ στα μέσα Ιουλίου είχε μεταφερθεί και πάλι εσπευσμένα στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα λόγω των πυρκαγιών στην περιοχή της Κινέττας και των Αγίων Θεοδώρων.

zappit.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr