search-button
cross-out

Οι αποκαλύψεις των αστυνομικών που συνόδευαν τη Ρούλα Πισπιρίγκου στις μεταγωγές: Τι τους ζητούσε, τι ρωτούσε επίμονα και πως την χαρακτηρίζουν

Αποκαλύψεις για τη συμπεριφορά της Ρούλας Πισπιρίγκου λίγο πριν περάσει τις πόρτες των φυλακών Κορυδαλλού
Οι αποκαλύψεις των αστυνομικών που συνόδευαν τη Ρούλα Πισπιρίγκου στις μεταγωγές:  Τι τους  ζητούσε,  τι ρωτούσε επίμονα και πως την χαρακτηρίζουν

Ως ψυχρή και χωρίς συναίσθημα περιγράφουν τη Ρούλα Πισπιρίγκου αστυνομικοί που ήταν μαζί της κατά τη διάρκεια των μεταγωγών της από τη ΓΑΔΑ στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων πριν τελικά να πάρει το δρόμο για τις φυλακές.

Όπως λένε χαρακτηριστικά στον Ελεύθερο Τύπο αστυνομικοί που μετείχαν σε αυτές τις επιχειρήσεις για τη Ρούλα Πισπιρίγκου το μοναδικό που την ενδιέφερε ειδικά κατά την πρώτη φορά που οδηγήθηκε στον εισαγγελέα ήταν να μην φανεί το πρόσωπό της.

«Βάλε μου την κουκούλα. Δεν θέλω να πέσει η κουκούλα. Έχει δημοσιογράφους εδώ; Μου πέταξε κάποιος κάτι;» ρωτούσε τους αστυνομικούς η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου σχολίασε στους αστυνομικούς και την απόφαση ανακριτή-εισαγγελέα να την προφυλακίσουν για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας λέγοντας «είναι άδικο αφού δεν υπάρχουν στοιχεία. Γιατί πάνε φυλακή εμένα, δεν μπορώ να το καταλάβω».

Αυτό που προκάλεσε, πάντως, εντύπωση στους αστυνομικούς ήταν η αγωνία της Ρούλας Πισπιρίγκου για το τι μπορεί να πάρει μαζί της στις φυλάκες: «Μπορείς να μου πεις τι πράγματα επιτρέπεται να πάρω μαζί μου στη φυλακή; Μήπως ξέρεις τι μπορώ να έχω μαζί μου;».

Πηγή: newsbomb.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr