search-button
cross-out

Oι δράστες της δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ είχαν κάνει πρόβα μια μέρα πριν. Η ενημέρωση του υπουργείου

Δύο συλλήψεις έγιναν την Παρασκευή για τη δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος.
Oι δράστες της δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ είχαν κάνει πρόβα μια μέρα πριν. Η ενημέρωση του υπουργείου

Το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη παρουσίασε τα στοιχεία για τη σύλληψη των δυο ανδρών που εμπλέκονται στην υπόθεση αποκαλύπτοντας ότι οι δράστες της δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ είχαν κάνει πρόβα μια μέρα πριν.

Την ενημέρωση έκαναν η εκπρόσωπος της ΕΛΑΣ Κωνστανία Δημογλίδου και ο ταξίαρχος διοικητής ασφαλείας Γιάννης Σκούρας.

Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν από τον εκπρόσωπο της αστυνομίας έμπειροι αξιωματικοί που ασχολήθηκαν με την υπόθεση ξεκίνησαν τη συλλογή στοιχείων και πληροφοριών για την υπόθεση. Σε όλη τη διάρκεια της προανάκρισης οι ειδικοί μπόρεσαν να επεξεργαστούν τα ψηφιακά δεδομένα που υπήρχαν.

«Από την συνδυαστική ανάλυση του υλικού που συγκεντρώθηκε διακριβώθηκε ότι οι δράστες για την προσέγγιση και τη διαφυγή τους από τον τόπο του εγκλήματος χρησιμοποίησαν τουλάχιστον μία μοτοσυκλέτα τύπου σκούτερ, καθώς και φορτηγό τύπου βαν. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι διαπιστώθηκε κίνηση των οχημάτων αυτών στην ίδια περιοχή και στον ίδιο χρόνο την προηγούμενη μέρα της ανθρωποκτονίας», ανέφερε η ενημέρωση.

Οι συλλήψεις έγιναν σε Γέρακα και Νίκαια, ενώ οι Αρχές αναζητούν ακόμα ένα άτομο που σχετίζεται με τη δολοφονία του δημοσιογράφου.

newsit.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr