search-button
cross-out

Οξυά Καρδίτσας: Νέα επιχείρηση απεγκλωβισμού – Παρών ο Νίκος Χαρδαλιάς

Το ένα ελικόπτερο θα προσπαθήσει να προσεγγίσει τους αποκλεισμένους ώστε να μεταφέρει κάποιους σε ασφαλές σημείο και το δεύτερο μεταφέρει κάποια τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης
Οξυά Καρδίτσας: Νέα επιχείρηση απεγκλωβισμού – Παρών ο Νίκος Χαρδαλιάς

Νέα επιχείρηση για τους περίπου 40 εγκλωβισμένους της Οξυάς Καρδίτσας πραγματοποιεί η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, ανάμεσα στους οποίους βρίσκονται ηλικιωμένοι, παιδιά και μία έγκυος. Στην επιχείρηση, στην οποία συμμετέχουν δύο ελικόπτερα της Πυροσβεστικής, παρών είναι και ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς.

Όπως μετέδωσε το OPEN TV, το ένα ελικόπτερο θα προσπαθήσει να προσεγγίσει τους αποκλεισμένους ώστε να τους μεταφέρει εναέρια σε ασφαλές σημείο και το δεύτερο μεταφέρει κάποια τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης. Παρόμοια επιχείρηση πραγματοποιήθηκε και τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου, όμως δόθηκαν λάθος συντεταγμένες στα ελικόπτερα, με αποτέλεσμα να επιστρέψουν στην Αθήνα.

Η νέα αυτή επιχείρηση θα διαρκέσει αρκετές ώρες, με βασικό στόχο τη μεταφορά 13 υπερηλίκων σε ασφαλή περιοχή. Περισσότερα, στο βίντεο του OPEN TV που ακολουθεί:

Πηγή: ethnos.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr