search-button
cross-out

Όλυμπος: Έμπειρος ορειβάτης, με αναβάσεις σε υψηλές κορυφές ο 41χρονος που βρέθηκε νεκρός

Αποτελούσε έναν από τους πλέον διακεκριμένους ορειβάτες του Συλλόγου Χιονοδρόμων Ιτέας-Κίρρας
Όλυμπος: Έμπειρος ορειβάτης, με αναβάσεις σε υψηλές κορυφές ο 41χρονος που βρέθηκε νεκρός

Έμπειρος ορειβάτης, με αναβάσεις σε απότομες και υψηλές κορυφές, ήταν ο 41χρονος, Αναστάσιος Δημόπουλος, ο οποίος είχε χαθεί από χθες στον Μύτικα και εντοπίστηκε νεκρός σήμερα το πρωί από άνδρες της ΕΜΑΚ.

Ο άτυχος άνδρας ήταν μέλος του Συλλόγου Χιονοδρόμων Ιτέας-Κίρρας και αποτελούσε έναν από τους πλέον διακεκριμένους ορειβάτες του καθώς το 2017 είχε ανέβει στην οροσειρά του Καυκάσου.

Ο 41χρονος ορειβάτης είχε πάει στον Όλυμπο μαζί με έναν αναβάτη φίλο του, ο οποίος τον εντόπισε στη χαράδρα και ειδοποίησε τις Αρχές. Μένει να διαπιστωθεί από τη νεκροψία – νεκροτομή αν έχασε τη ζωή του από την πτώση ή από το κρύο.

Ήταν ένας έμπειρος ορειβάτης, μέλος του Συλλόγου Χιονοδρόμων Ιτέας-Κίρρας και στο ενεργητικό του είχε καταφέρει να σηκώσει τη σημαία του συλλόγου στην κορυφή Elbrus του Καυκάσου, σε ύψος 5.642 μέτρων. Τότε, είχε λάβει εύσημα από τους φίλους της ορειβασίας.

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr