search-button
cross-out

Οργή στη Μυτιλήνη για το 70χρονο τέρας που βίασε ΑμεΑ

Η υπόθεση έχει προκαλέσει αναστάτωση και αποτροπιασμό στο νησί
Οργή στη Μυτιλήνη για το 70χρονο τέρας που βίασε ΑμεΑ

Στη σύλληψη ενός ηλικιωμένου που κατηγορείται για τον βιασμό ΑμεΑ προχώρησαν οι διωκτικές Αρχές στη Μυτιλήνη. Σύμφωνα με την καταγγελία που έχει υποβάλει η 37χρονη με ειδικές ανάγκες και έχει συγκλονίσει το νησί της Λέσβου, ο 70χρονος δράστης τής επιτέθηκε και δεν δίστασε να τη βιάσει, χωρίς να σεβαστεί την κατάστασή της.

Το θύμα πέρασε πριν από μία εβδομάδα το κατώφλι του αστυνομικού τμήματος και κατήγγειλε τον εφιάλτη που έζησε με δάκρυα στα μάτια και κόμπο στον λαιμό. Η 37χρονη μίλησε με δυσκολία στους αστυνομικούς για τη φρίκη που βίωσε στα χέρια του ηλικιωμένου, τον οποίο κατονόμασε. Αμέσως, άρχισε έρευνα για να εξακριβωθεί το αληθές της καταγγελίας και παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση, στην οποία υποβλήθηκε η 37χρονη. Πράγματι, η ιατροδικαστής βρήκε στοιχεία συμβατά με όσα υποστήριξε η γυναίκα, με αποτέλεσμα οι άνδρες των διωκτικών Αρχών να κινητοποιηθούν και να προχωρήσουν στη σύλληψη του 70χρονου, ο οποίος εντοπίστηκε στο σπίτι του.

Ο ηλικιωμένος οδηγήθηκε στην Ασφάλεια, όπου οι αστυνομικοί σχημάτισαν σε βάρος του δικογραφία, με την οποία οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης και του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για βιασμό και κατάχρηση ανικάνου προς αντίσταση σε γενετήσιες πράξεις, σε βαθμό κακουργήματος. Στη συνέχεια, προσήχθη ενώπιον του ανακριτή και μετά την απολογία του κρίθηκε προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα.

Η υπόθεση έχει προκαλέσει αναστάτωση και αποτροπιασμό στη Μυτιλήνη, με τους κατοίκους να μην μπορούν να συνειδητοποιήσουν πώς προχώρησε σε μια τόσο επαίσχυντη πράξη ένα άτομο υπεράνω πάσης υποψίας και γνωστό στην τοπική κοινωνία

Πηγή: newsbreak.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr