search-button
cross-out

Οργή της μητέρας της 17χρονης Νικολέτας που δολοφονήθηκε στο Περιστέρι: «Αυτό το κάθαρμα, θα το πληρώσει»

Δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν ότι η 17χρονη Νικολέτα τους δεν είναι πια στη ζωή. Πως έπεσε θύμα άγριας δολοφονίας μέσα στο διαμέρισμά τους, στο Περιστέρι.
Οργή της μητέρας της 17χρονης Νικολέτας που δολοφονήθηκε στο Περιστέρι: «Αυτό το κάθαρμα, θα το πληρώσει»

Από την ώρα που βρήκαν τη 17χρονη νεκρή, η μητέρα και η αδερφή της δεν είχαν επιστρέψει στο σπίτι. Μόνο το μεσημέρι της Τετάρτης (03.08.2022) η μικρή αδερφή της Νικολέτας, το κορίτσι που τη βρήκε νεκρή, μαζί με έναν φίλο της οικογένειας, επέστρεψαν για λίγο στον τόπο της δολοφονίας. Στο σπίτι της οδού Αραχώβης…

Η μητέρα του άτυχου κοριτσιού έχει βρει καταφύγιο σε σπίτι οικογενειακών φίλων. Εκεί θρηνεί για το θάνατο του παιδιού της και περιμένει από την αστυνομία νέα για την εξέλιξη των έρευνών. «Να γράψετε μόνο ότι το κοριτσάκι μου ήταν και είναι ένας άγγελος και αυτό το κάθαρμα θα το πληρώσει» ήταν το μόνο που είπε σε επικοινωνία του newsit.gr μαζί της.

Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό του νεαρού συντρόφου του θύματος. Είναι ο κύριος ύποπτος και αναζητείται για να δώσει κάποιες εξηγήσεις. Ο νεαρός από το Πακιστάν είχε κλειδιά του διαμερίσματος στο Περιστέρι και έμενε συχνά εκεί. Έμενε και σε ένα σπίτι μαζί με άλλους ομοεθνείς του, οι οποίοι κατέθεσαν από την πρώτη στιγμή ότι το βράδυ πριν αποκαλυφθεί η δολοφονία της 17χρονης, πήγε στο σπίτι, πήρε μερικά πράγματα και τους είπε ότι πρέπει να φύγει. Έκτοτε κανείς δεν ξέρει που είναι.

«Θέλω να τον πιάσουν και να πληρώσει, αλλά εμένα την ψυχή μου, ποιος θα μου την φέρει πίσω, το αγγελούδι μου;» είπε νωρίτερα στο newsit.gr ο πατέρας του άτυχου κοριτσιού. Ήταν χαρούμενη την τελευταία φορά που την είπε, είπε. Οι γονείς της 17χρονης έχουν χωρίσει και ο πατέρας της ζει στη Βέροια. Τον Σάνι, τον φίλο της που αναζητείται, δεν τον γνώριζε καλά.

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr