search-button
cross-out

Όσα καταθέτουν στον Πταισματοδίκη μάρτυρες υπεράσπισης του καταγγελλόμενου μαιευτήρα – γυναικολόγου

Με την λήψη καταθέσεων από μάρτυρες υπεράσπισης συνεχίζεται η προκαταρκτική εξέταση για την διαπίστωση τυχόν τελέσεως ποινικά κολάσιμων πράξεων και δει εγκλημάτων σεξουαλικής φύσεως από τον καταγγελλόμενο με 20 μηνύσεις για σεξουαλικά εγκλήματα γυναικολόγο – μαιευτήρα.
Όσα καταθέτουν στον Πταισματοδίκη μάρτυρες υπεράσπισης του καταγγελλόμενου μαιευτήρα – γυναικολόγου

Χθες κατέθεσε υπάλληλος του νοσηλευτικού ιδρύματος στο οποίο απασχολείται, η οποία αναφέρθηκε στην προσωπικότητά του, στον τρόπο διενέργειας γυναικολογικών εξετάσεων αλλά και στο ό,τι δεν είχε υποπέσει στην αντίληψή της τίποτε από τα όσα καταγγέλλονται εις βάρος του, ούτε είχε δημιουργηθεί οποιαδήποτε αναστάτωση από εξεταζόμενη στην κλινική.
Πληροφορίες αναφέρουν εξάλλου ότι έτερη μάρτυς υπεράσπισης έχει συγκεντρώσει υπεύθυνες δηλώσεις από ασθενείς του που υπεραμύνονται της επάρκειάς του όσο και του χαρακτήρος του.
Από εκεί και πέρα οι συνήγοροι υποστήριξης της κατηγορίας κ.κ. Ευη Αρνιθενού και Μύριαμ Τομαρά, κατόπιν επιθυμίας των εντολέων τους, θα ασκήσουν αίτηση στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου και στον Ιατρικό Σύλλογο Ρόδου προκειμένου να κινηθεί άμεσα και ο πειθαρχικός του έλεγχος.
Οπως έγραψε η «δημοκρατική», την Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2020 θα ολοκληρωθεί, με την λήψη και των τελευταίων έγγραφων εξηγήσεων η προκαταρκτική εξέταση για την πολύκροτη υπόθεση.
Πιο συγκεκριμένα, την 21η Δεκεμβρίου 2020 ο καταγγελλόμενος θα εγχειρήσει νέο υπόμνημα εξηγήσεων και για τις 12 μηνύσεις που υπολείπονται και που έχουν συσχετιστεί σε μια δικογραφία.
Εχει ήδη εξεταστεί για ακόμη δύο δικογραφίες, μια που περιλαμβάνει 5 μηνύσεις και μια που περιλαμβάνει 3.
Πιθανολογείται ότι και οι τρεις δικογραφίες με πράξη της αρμόδιας εισαγγελέως θα συνενωθούν λόγω συνάφειας σε μια με την διαβίβασή τους προς αξιολόγηση.
Ο καταγγελλόμενος, όπως έγραψε η «δημοκρατική», υπήρξε φειδωλός σε απαντήσεις – εξηγήσεις για τα όσα καταγγέλλουν εις βάρος του γυναίκες που δηλώνουν θύματα σεξουαλικών εγκλημάτων.
Πιο συγκεκριμένα αρνήθηκε κατηγορηματικά τα όσα του αποδίδονται από τις φερόμενες ως θύματα, δήλωσε ότι δεν τις θυμάται καν αφήνοντας σαφώς να εννοηθεί ότι τα όσα εξιστορούνται αποτελούν αποκυήματα της φαντασίας τους, επιφυλασσόμενος μάλιστα να τις καταμηνύσει.
Οι συνήγοροι υπεράσπισής του, κ.κ. Μανώλης Κουτσούκος και Κώστας Αβδελής αναμένουν την εξέλιξη της υπόθεσης μετά την αξιολόγηση των μηνύσεων από την Εισαγγελέα για να τοποθετηθούν αναλυτικά επί των όσων αποδίδονται στον εντολέα τους

Πηγή:www.dimokratiki.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr