search-button
cross-out

Όθωνας Παπαδόπουλος για Ρούλα Πισπιρίγκου: «Καμία ένδειξη που να τη συνδέει με τον θάνατο της Τζωρτζίνας»

Ο δικηγόρος της κατηγορούμενης μητέρας επιμένει ότι άδικα βρίσκεται στα χέρια των αρχών
Όθωνας Παπαδόπουλος για Ρούλα Πισπιρίγκου: «Καμία ένδειξη που να τη συνδέει με τον θάνατο της Τζωρτζίνας»

Επίμένει στην αθωότητα ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου. Ο Όθωνας Παπαδόπουλος αναφέρθηκε στην πολύκροτη υπόθεση με τον θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα, αλλά μίλησε συγκεκριμένα για εκείνον της Τζζωρτζίνας, για τη δολοφονία της οποίας ήδη κατηγορείται η προφυλακισμένη μητέρα.

Η Ρούλας Πισπιρίγκου βρέθηκε υπό… άκρα μυστικότητα στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων, καθώς είχε κληθεί να απολογηθεί για μια νέα κατηγορία, αυτή της απόπειρας ανθρωποκτονίας της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας, όταν το παιδί νοσηλευόταν ακόμη στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο της Πάτρας.

«Δεν υπάρχει καμία απολύτως ένδειξη, που να μπορεί να συνδέσει την κατηγορούμενη με τη συγκεκριμένη πράξη. Δεν υπάρχει κάποιο στοιχείο, που να έχει εισφερθεί κατά τη διάρκεια της ανάκρισης, η ίδια αρνείται σταθερά από την πρώτη στιγμή οποιαδήποτε εμπλοκή της σε όλα τα προβλήματα υγείας, που αντιμετώπισε το μικρό κοριτσάκι», δήλωσε ο δικηγόρος, Όθωνας Παπαδόπουλος.

Πηγή: news.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr