search-button
cross-out

Ούτε μήνα δε χάρηκε το παιδί του: Ανείπωτος θρήνος για τον 25χρονο Μάριο που “έσβησε” σε 1 στιγμή, το μοιραίο λάθος

Θλίψη προκάλεσε στη Λάρνακα ο θάνατος του 25χρονου Μάριου Ροδίτη ο οποίος «έσβησε» στην άσφαλτο το βράδυ της Κυριακής.
Ούτε μήνα δε χάρηκε το παιδί του: Ανείπωτος θρήνος για τον 25χρονο Μάριο που “έσβησε” σε 1 στιγμή, το μοιραίο λάθος

Ο νεαρός τραυματίστηκε θανάσιμα όταν σαλούν αυτοκίνητο συγκρούστηκε με τη μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού που οδηγούσε ο οποίος σύμφωνα με τις πρώτες εξετάσεις της Αστυνομίας δεν έφερε κράνος.

Όπως μετέδωσε το κρατικό κανάλι, ο 25χρονος είχε πριν από περίπου δύο εβδομάδες γίνει πατέρας.

Σύμφωνα με τον Σπύρο Χρυσοστόμου εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας το ατύχημα σημειώθηκε «γύρω στις 8 το βράδυ της Κυριακής 4 Φεβρουαρίου στην λεωφόρο Λύσου Σανταμά στη Λάρνακα».

Συγκεκριμένα, ανέφερε ο κ. Χρυσοστόμου, «σαλούν όχημα το οποίο οδηγούσε άνδρας ηλικίας 62 ετών, συγκρούστηκε με μοτοσυκλέτα μεγάλου κυβισμού που οδηγούσε 24χρονος».

Πρόσθεσε ότι «από την σύγκρουση τραυματίστηκε θανάσιμα ο οδηγός της μοτοσικλέτας, Μάριος Ροδίτης από τη Λάρνακα, ο οποίος μεταφέρθηκε στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου της πόλης όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατος του».

«Από την σύγκρουση τραυματίστηκαν ο οδηγός και τρεις από τους τέσσερεις επιβαίνοντες στο σαλούν αυτοκίνητο, οι οποίοι επίσης μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο όπου αφού τους παρασχέθηκαν οι Πρώτες βοήθειες απολύθηκαν», είπε.

Όπως ανέφερε ο κ Χρυσοστόμου «από τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν και ιδιαίτερα από την εξέταση της σκηνής, φαίνεται ότι σε κάποιο σημείο της λεωφόρου, ο οδηγός του αυτοκινήτου επιχείρησε επαναστροφή με αποτέλεσμα να αποκόψει την πορεία της μοτοσυκλέτας που οδηγούσε ο 24χρονος που ερχόταν από την αντίθετη κατεύθυνση με αποτέλεσμα να συγκρουστούν».

Σημείωσε ακόμα ότι «στον οδηγό του οχήματος διενεργήθηκαν έλεγχος αλκοτέστ και ναρκοτεστ με αρνητική ένδειξη. Ο οδηγός της μοτοσικλέτας φαίνεται να μην φορούσε κράνος».

Εναντίον του οδηγού εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και συνελήφθη.

enimerotiko.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr