Ούτε μήνα δε χάρηκε το παιδί του: Ανείπωτος θρήνος για τον 25χρονο Μάριο που “έσβησε” σε 1 στιγμή, το μοιραίο λάθος

Θλίψη προκάλεσε στη Λάρνακα ο θάνατος του 25χρονου Μάριου Ροδίτη ο οποίος «έσβησε» στην άσφαλτο το βράδυ της Κυριακής.

Ο νεαρός τραυματίστηκε θανάσιμα όταν σαλούν αυτοκίνητο συγκρούστηκε με τη μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού που οδηγούσε ο οποίος σύμφωνα με τις πρώτες εξετάσεις της Αστυνομίας δεν έφερε κράνος.

Όπως μετέδωσε το κρατικό κανάλι, ο 25χρονος είχε πριν από περίπου δύο εβδομάδες γίνει πατέρας.

Σύμφωνα με τον Σπύρο Χρυσοστόμου εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας το ατύχημα σημειώθηκε «γύρω στις 8 το βράδυ της Κυριακής 4 Φεβρουαρίου στην λεωφόρο Λύσου Σανταμά στη Λάρνακα».

Συγκεκριμένα, ανέφερε ο κ. Χρυσοστόμου, «σαλούν όχημα το οποίο οδηγούσε άνδρας ηλικίας 62 ετών, συγκρούστηκε με μοτοσυκλέτα μεγάλου κυβισμού που οδηγούσε 24χρονος».

Πρόσθεσε ότι «από την σύγκρουση τραυματίστηκε θανάσιμα ο οδηγός της μοτοσικλέτας, Μάριος Ροδίτης από τη Λάρνακα, ο οποίος μεταφέρθηκε στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου της πόλης όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατος του».

«Από την σύγκρουση τραυματίστηκαν ο οδηγός και τρεις από τους τέσσερεις επιβαίνοντες στο σαλούν αυτοκίνητο, οι οποίοι επίσης μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο όπου αφού τους παρασχέθηκαν οι Πρώτες βοήθειες απολύθηκαν», είπε.

Όπως ανέφερε ο κ Χρυσοστόμου «από τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν και ιδιαίτερα από την εξέταση της σκηνής, φαίνεται ότι σε κάποιο σημείο της λεωφόρου, ο οδηγός του αυτοκινήτου επιχείρησε επαναστροφή με αποτέλεσμα να αποκόψει την πορεία της μοτοσυκλέτας που οδηγούσε ο 24χρονος που ερχόταν από την αντίθετη κατεύθυνση με αποτέλεσμα να συγκρουστούν».

Σημείωσε ακόμα ότι «στον οδηγό του οχήματος διενεργήθηκαν έλεγχος αλκοτέστ και ναρκοτεστ με αρνητική ένδειξη. Ο οδηγός της μοτοσικλέτας φαίνεται να μην φορούσε κράνος».

Εναντίον του οδηγού εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και συνελήφθη.

enimerotiko.gr