search-button
cross-out

Παίδων Αγλαΐα Κυριακού: Βίντεο ντοκουμέντο με τον 14χρονο που κατηγορείται για σεξουαλικές επιθέσεις

Βίντεο ντοκουμέντο παρουσίασε η εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου, μέσα από το νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού και όσα συνέβησαν τα ξημερώματα της Τετάρτης (16.11.2022) με τον 14χρονο που κατηγορείται για σεξουαλικές επιθέσεις σε ένα 7χρονο αγόρι και ένα 13χρονο κορίτσι.
Παίδων Αγλαΐα Κυριακού: Βίντεο ντοκουμέντο με τον 14χρονο που κατηγορείται για σεξουαλικές επιθέσεις

Ανάστατοι γονείς και παιδιά βγαίνουν στους διαδρόμους να δουν από πού προέρχονται οι φωνές. Είναι η στιγμή που νοσηλευτές και ψυχολόγοι προσπαθούν να συνετίσουν τον 14χρονο.

– Μαζέψου, μαζέψου…

– Με κουτσομπολεύουν. Ό,τι τους συμφέρει, ό,τι τους συμφέρει λένε.

– Μαζέψου, μαζέψου.

– Ηρέμησε.

Επιστρατεύεται ειδικός παιδοψυχολόγος που επιχειρεί να συνομιλήσει με τον 14χρονο. Ο μικρός αρνείται τις κατηγορίες και τους προτρέπει:

– Δεν το έχω κάνει. Γι’ αυτό σας λέω να μην μιλάτε. Διώξτε με από εδώ.

– Ηρέμησε.

– Δεν θέλω την ψυχολόγο.

– Όχι, (…) άκουσέ με. Δεν μπορεί να γίνεται αυτό κάθε μέρα. Ούτε να κλειδωνόμαστε εδώ τόσες ώρες.

– Διώξτε με από εδώ.

Σύμφωνα με την αποκάλυψη του “Live News”, το 7χρονο αγοράκι υποστηρίζει ότι ο 14χρονος έπαιζε μαζί του όταν ξαφνικά φέρεται να τον απομόνωσε στις τουαλέτες για να τον παρενοχλήσει και μάλιστα ταυτόχρονα να βιντεοσκοπεί την πράξη.

«Του είπε θα σου πάρω χυμό. Και τελικά τον πήγε αλλού. Υπήρχε και βίντεο. Βιντεοσκοπούσαν αυτή την πράξη φίλοι του και δεν καταλαβαίνω γιατί τα παιδιά μένουν εδώ. Υπάρχουν αναμορφωτήρια, φυλακές. Στο νοσοκομείο θα τα έχουν;».

Αυτόπτες μάρτυρες λένε στο “Live News” πως δεν έχουν δει ποτέ συγγενείς να επισκέπτονται αυτό το 14χρονο αγόρι που βρίσκεται παρατημένο μέσα στο νοσοκομείο για περισσότερους από 4 μήνες.

«Όσο καιρό είμαι εδώ δεν έχω δει κανέναν να έρχεται να το βλέπει. Είναι ένα παιδί το οποίο φέρει εγκαύματα στο πρόσωπό του, το οποίο φαίνεται μερικές φορές ότι θέλει να παίξει με τα άλλα παιδιά, άλλες φορές εξαγριώνεται και φωνάζει, άλλες φορές χτυπάει».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 14χρονος αναμένεται να μεταφερθεί στο Παίδων Πεντέλης.

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr