search-button
cross-out

Παλαιοχριστιανοί: «Σόδομα και Γόμορρα» φοβούνται οι Αρχές – Αγνώστου πατρός τα παιδιά

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τα όσα συνέβαιναν στο λαγούμι της Κορινθίας
Παλαιοχριστιανοί: «Σόδομα και Γόμορρα» φοβούνται οι Αρχές – Αγνώστου πατρός τα παιδιά

Σκηνές από ταινία δυστοπικού μέλλοντος έχουν αρχίσει και διαδραματίζονται στην Κορινθία, με τις Αρχές να αναζητούν πληροφορίες για τα αγνώστου πατρός παιδιά των παλαιοχριστιανών ενώ προβληματίζει η εγκυμοσύνη της 22χρονης κόρης.

Τα παιδιά τα οποία έχουν εξαφανιστεί είναι το «κλειδί» για την υπόθεση ώστε να διαλευκανθεί το αν υπάρχει αιμομιξία ανάμεσα στα μέλη της οικογένειας, η οποία αποφάσισε να ζήσει τη ζωή της κρυμμένη μέσα σε λαγούμι.

Αυτό που έχει… πονηρέψει τις Αρχές είναι το «γιατί» αποφάσισε η οικογένεια να φυγαδεύσει τα τρία συγκεκριμένα παιδιά, τα οποία φέρεται να έχουν εντοπιστεί, και όχι και τα 5 παιδιά της οικογένειας.

Επίσης μυστήριο παραμένει το ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού που κυοφορεί η 22χρονη, καθώς η οικογένεια δεν έβγαινε από το λαγούμι της εδώ και μήνες.

Να σημειωθεί ότι ο εισαγγελέας έχει ζητήσει πληροφόρηση σχετικά με τα πόσα παιδιά ακριβώς διαβιούν στο κοινόβιο, πόσα εξ αυτών είναι κάτω των 16 χρονών και δεν φοιτούν στο σχολείο, καθώς και σχετικά με το 11 μηνών βρέφος αγνώστου πατρός.

«Μέχρι και σήμερα πληρώνεται κανονικά»

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, η Αντιδήμαρχος Προσωπικού του δήμου Ερέτριας Παρασκευή Αμερικάνου, σημείωσε μεταξύ άλλων «Στην αίτηση που είχε κάνει για μετάταξη στο δήμο Ερετρίας είχε δηλώσει άλλη διεύθυνση».

«Από ερωτήσεις που έχουμε κάνει εργαζόταν στον δήμο. Είχε πει πως είχε πρόβλημα υγείας και έτσι έκανε κάποιες εργασίες εξ αποστάσεως», είπε αναφερόμενη με την εργασιακή σχέση του άνδρα με το δήμο.

«Μετά από εντολή του δημάρχου μίλησα μαζί του και του είπα ότι τον χρειαζόμασταν στο δήμο. Ωστόσο δεν ήρθε. Πληρώνεται κανονικά παρά το γεγονός ότι δεν έρχεται στην δουλειά», πρόσθεσε.

Ανέφερε επίσης πως εργαζόταν στο γραφείο κίνησης. Να σημειωθεί πως σύμφωνα με όσα διαπίστωσαν οι Αρχές και πρεσβεύει η κοινότητα του 45χρονου παλαιοχριστιανού, δεν υπάρχει ρεύμα και φυσικά ίντερνετ.

Δήμαρχος Ερέτριας στο Newsbomb.gr: «Μόνιμος στον τομέα καθαριότητας, δεν τον έχουμε δει ποτέ»

Το Newsbomb.gr επικοινώνησε με τον δήμαρχο Ερέτριας, Νικόλα Γουρνή, ο οποίος ανέφερε χαρακτηριστικά πως «δεν τον έχουμε δει ποτέ» αναφέροντας όλη την απίστευτη ιστορία γύρω από τον άνθρωπο που ζει ασκητικά αλλά τον τραπεζικό του λογαριασμό να γεμίζει από κρατικό χρήματα χωρίς να κάνει το οτιδήποτε!

«Κοιτάξτε πως έχει η υπόθεση γιατί και εμείς χθες τα μάθαμε. Μιλάμε για έναν άνθρωπο, τον οποίο η δική μου δημοτική αρχή τον βρήκε εδώ. Ο άνθρωπος είναι μόνιμος υπάλληλος στον τομέα της καθαριότητας, ο οποίος μετατάχθηκε εδώ από την Ηλιούπολη για λόγους υγείας, κινητικά προβλήματα συγκεκριμένα. Εγώ ανέλαβα 2 Ιανουαρίου οπότε λογικό και επόμενο ήταν να προσπαθήσουμε να νοικοκυρέψουμε τον δήμο μας», ανέφερε αρχικά ο κύριος Γουρνής.

«Τον καλέσαμε να παρουσιαστεί, τον βρήκαμε στο τηλέφωνο. Δεν παρουσιάστηκε. Αποστείλαμε και άλλο έγγραφο στο οποίο ζητούσαμε το ίδιο. Τον έχουμε καλέσει σε πειθαρχικό γιατί όπως καταλαβαίνετε, δεν γίνεται να απολύσεις έναν δημόσιο υπάλληλο όπως στον ιδιωτικό τομέα. Πρέπει να γίνει κάποια διαδικασία. Η κλήση είναι για τις 18 Φεβρουαρίου και έχει πέντε εργάσιμες στη διάθεσή του», πρόσθεσε ο κύριος Γουρνής.

Και συνέχισε, υπογραμμίζοντας πως «είναι στον τομέα της καθαριότητας όπου προφανώς δεν μπορεί να ασκήσει τα καθήκοντά του. Είναι στα γραφεία στον τομέα της καθαριότητας. Τι ακριβώς κάνει δεν γνωρίζει κανείς. Μου είπαν πως δουλεύει εξ αποστάσεως. Είναι υπάλληλος στον δήμο μας από το 2020».

newsbomb.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr