search-button
cross-out

Πάνος Νάτσης: Ραγίζει καρδιές η πρώτη ανάρτηση της συντρόφου του μετά τον θάνατό του: Ξέρω ότι μου ζητάς συγνώμη που με έκανες να κλαίω…

Το συγκινητικό μήνυμα της Διονυσίας και η κοινή τους φωτογραφία
Πάνος Νάτσης: Ραγίζει καρδιές η πρώτη ανάρτηση της συντρόφου του μετά τον θάνατό του: Ξέρω ότι μου ζητάς συγνώμη που με έκανες να κλαίω…

Το μεσημέρι της Τετάρτης (2/2) μέσα σε βαρύ κλίμα, συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο «αντίο» στον 31χρονο ηθοποιό, Πάνο Νάτση, που σκοτώθηκε σε τροχαίο με τη μηχανή του το περασμένο Σάββατο (29/1).

Τραγικές φιγούρες η οικογένεια και η σύντροφός του, Διονυσία που τον οδήγησαν στην τελευταία του κατοικία στο νεκροταφείο Σχιστού. Η νεκρώσιμος ακολουθία του Πάνου Νάτση δεν έγινε στο Γ’ Νεκροταφείο Αθηνών, όπως αρχικά είχε γνωστοποιηθεί, αλλά στο νεκροταφείο Σχιστού.

Η Διονυσία που κλήθηκε για την αναγνώριση του συντρόφου της, αποδεικνύοντας τη σχέση τους με ένα ιατρικό έγγραφο, έκανε την πρώτη της ανάρτηση στο instagram μετά τον θάνατό του και ράγισε καρδιές.

«Η ηλικία ενός ανθρώπου είναι το άθροισμα των στιγμών που έζησε ευτυχισμένος… ξέρω ότι μου ζητάς συγνώμη που με έκανες να κλαίω… ξέρω ότι η αγάπη δεν τελειώνει εδώ… θα σ’ αγαπάω κάθε μέρα και πιο πολύ… η νουνιτα σου» έγραψε χαρακτηριστικά η Διονυσία Γεωργιάδου.

Πηγή: newsbomb.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr