search-button
cross-out

Πάρος: Κατέρρευσε στο μνημόσυνο του μονάκριβου γιου της – Ραγίζει καρδιές το μεγάλο της παράπονο

Συντετριμμένη με τον πόνο να παραμένει μέσα της άσβεστος. Το παιδί της σκοτώθηκε σε τροχαίο και η ίδια απευθύνει έκκληση προς πάσα κατεύθυνση για να λυθεί ένα πρόβλημα που την βασανίζει. Η Πάρος παρακολουθεί το δράμα της, με συγκίνηση…
Πάρος: Κατέρρευσε στο μνημόσυνο του μονάκριβου γιου της – Ραγίζει καρδιές το μεγάλο της παράπονο

Σπάραξε η χαροκαμένη μάνα, η κυρία Ροδούλα, στο ετήσιο μνημόσυνο του γιού της Αργύρη που πριν ένα χρόνο έφυγε άδικα από τη ζωή σε τροχαίο. Συγγενείς και φίλοι συγκεντρώθηκαν στο κοιμητήριο της Παροικιάς Πάρου για να συμπαρασταθούν στη μητέρα, η οποία εκτός από τη βασανιστική της ζωή, πάνω σε αναπηρικό καροτσάκι, χτυπήθηκε με τον σκληρότερο τρόπο από τη μοίρα, χάνοντας και τον μονάκριβο γιο της.

Διπλωμένη πάνω στον τάφο του γιου της σπαράζει και παρακαλάει όλα αυτά να είναι ένας εφιάλτης, παρακαλάει να τον δει έστω στο όνειρό της.

Στο τέλος του μνημοσύνου το οποίο συγκινημένος τέλεσε ο πατέρας Στυλιανός, η κυρία Ροδούλα δεν άντεξε και έχασε τις αισθήσεις της για αρκετή ώρα. Θυμηθείτε στο επόμενο βίντεο του cyclades24.gr, τι είχε πει, πριν από λίγους μήνες…

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr