search-button
cross-out

Πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής εξομολογείται: Τα Τέμπη δεν θα ξεχαστούν, δεν βάζω τα παιδιά μου σε τρένα…Πείτε τη ρημάδα, την αλήθεια!

Όσα είπε σε συνέντευξη του
Πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής εξομολογείται: Τα Τέμπη δεν θα ξεχαστούν, δεν βάζω τα παιδιά μου σε τρένα…Πείτε τη ρημάδα, την αλήθεια!

O αγαπημένος τραγουδοποιός  Μίλτος Πασχαλίδης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στις «Rainbow Mermaids» αποκάλυψε πως δεν βάζει τα παιδιά του σε τρένα λόγω των Τεμπών.

“Από δυόμιση χρόνια έχουμε τρένα; Δηλαδή έγινε αυτό, ξέρουμε ότι αυτό τώρα θα το προσέχουνε και δεν θα πάνε 15 λεπτά ανάποδα δύο τρένα. Έχουνε φτιάξει τα τρένα; Εγώ τα παιδιά μου δεν τα βάζω σε τρένα. Δεν έχουν γίνει υποδομές, όχι, τίποτα. Το θέμα είναι έγινε, να αποδοθούν ευθύνες… Τώρα δυόμισι χρόνια τα κλώθουμε, τα φτιάχνουμε, αλλά αυτή τη φορά ο κόσμος είναι αποφασισμένος να μην το ξεχάσει αυτό”, τόνισε.

Δείτε το video

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

News

Latest

zinapost.gr