search-button
cross-out

Πατέρας 21χρονης: «Η δωρεά οργάνων ήταν θέλημα της Εμμανουέλας»

Ο πατέρας της 21χρονης, Εμμανουέλας, και ο δικηγόρος της οικογένειας μίλησαν στο Newsbomb.gr για το τροχαίο στη Θεσσαλονίκη, τη δωρεά οργάνων της 21χρονης και τους ισχυρισμούς του 26χρονου
Πατέρας 21χρονης: «Η δωρεά οργάνων ήταν θέλημα της Εμμανουέλας»

«Η δωρεά οργάνων ήταν θέλημα του κοριτσιού μου, το είχε εκφράσει η ίδια μέσα από συζητήσεις», λέει στο Newsbomb.gr ο πατέρας της 21χρονης Εμμανουέλας, που «έσβησε» έπειτα από μάχη ημερών σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Η 21χρονη Εμμανουέλα είχε χτυπηθεί και παρασυρθεί από το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 26χρονος Αλβανός και έδινε για μέρες μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Άφησε την τελευταία της πνοή την Κυριακή και, όπως λέει η οικογένειά της στο Newsbomb.gr, αποφάσισε να δωρίσει τα όργανά της. «Είναι πολύ σημαντικό ότι θα υπάρχει ζωή μέσα από το παιδί μου. Το παιδί μου δίνει ζωή», συμπληρώνει ο πατέρας της στο Newsbomb.gr.

Το πρωί της Δευτέρας, ο 26χρονος προφυλακίστηκε. Ο δράστης πέρασε το κατώφλι του ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί για τον θανάσιμο τραυματισμό της φοιτήτριας από τα Χανιά.

Πηγή: newsbomb.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr