search-button
cross-out

Πατέρας 9χρονης: «Προσοχή στα κοντινά πρόσωπα στους παππούδες, στους θείους»

Στα δικαστήρια του Πειραιά αναμένεται να οδηγηθεί ο 78χρονος παππούς ο οποίος κατηγορείται ότι βίαζε την ανήλικη εγγονή του
Πατέρας 9χρονης: «Προσοχή στα κοντινά πρόσωπα στους παππούδες, στους θείους»

Στα δικαστήρια του Πειραιά αναμένεται να οδηγηθεί ο 78χρονος παππούς ο οποίος κατηγορείται ότι βίαζε την ανήλικη εγγονή του μέσα στο σπίτι της οικογένειας, όπου βρισκόταν η μητέρα και η γιαγιά του κοριτσιού.

Ο πατέρας του παιδιού που φέρεται να έζησε έναν εφιάλτη επί πέντε συναπτά έτη μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star. «Τα βλέπεις στην τηλεόραση είναι αλλιώς όμως όταν σου χτυπάει την πόρτα. Να είστε πάντα καχύποπτοι, προσοχή στα κοντινά πρόσωπα στους παππούδες στους θείους. Εκεί γίνεται συνήθως εκεί που δεν το περιμένεις. Εμείς δεν το ξέραμε. Το μάθαμε» είπε ο ίδιος αρχικά.

Η αποκάλυψη σύμφωνα με πληροφορίες έγινε πριν ένα χρόνο. Η κοπέλα που σήμερα είναι 15 ετών εκμυστηρεύτηκε τον εφιάλτη που φέρεται να ζούσε από 9 έως 13 ετών στα ξαδέλφια και μια φίλη της. Σύμφωνα με το παιδί, ο παππούς την άγγιζε μέσα στο σπίτι της οικογένειας, ενώ παρακολουθούσαν ταινία. Σύμφωνα με τις καταγγελίες όλα γινόντουσαν την ώρα που στο σπίτι ήταν η μαμά και η γιαγιά του κοριτσιού.

«Από τη στιγμή που το εκμυστηρεύτηκε έφυγε το βάρος από πάνω του. Έχουμε πάει και σε παιδοψυχολόγους είναι μια χαρά. Εγώ τον βοηθούσα και οικονομικά και υλικά και από όλα. Δεν διεκδικώ τίποτα εγώ από χρήματα έστω να μπει μέσα με αυτή τη ρετσινιά θέλω. Υπάρχει εισαγγελική εντολή. Έχει γίνει η σύλληψη. Το πράγμα έχει μπει στον δρόμο που πρέπει», ανέφερε στο Star.

Ο 78χρονος κατηγορείται για βιασμό ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, γενετήσιες πράξεις κατ’ εξακολούθηση και κατάχρηση ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 14 έτη. Και θα δώσει εξηγήσεις στον ανακριτή.

newsbomb.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr