search-button
cross-out

Πατήρ Αντώνιος: Πήγε στη Μητρόπολη και προσκύνησε την εικόνα «Άξιον Εστί»- Του φώναζαν “αθώος”

Συνομίλησε για αρκετή ώρα με τους πολίτες που βρίσκονταν στο σημείο και οι οποίοι τον αναγνώρισαν
Πατήρ Αντώνιος: Πήγε στη Μητρόπολη και προσκύνησε την εικόνα «Άξιον Εστί»- Του φώναζαν “αθώος”
O πατέρας Αντώνιος το βράδυ της Παρασκευής 12 Μάϊου βρέθηκε στη Μητρόπολη Αθηνών. Σύμφωνα με το ekklisiaonline, ο πατέρας Αντώνιος θέλησε να προσκυνήσει την εικόνα της Παναγίας «Άξιον Εστί» που βρίσκεται στη Μητρόπολη Αθηνών από το Άγιον Όρος.

Όπως αποκαλύπτουν τα βίντεο και οι φωτογραφίες ο πατέρας Αντώνιος συνομίλησε για αρκετή ώρα με τους πολίτες που βρίσκονταν στο σημείο και οι οποίοι τον αναγνώρισαν. Μάλιστα ορισμένοι από τους παρευρισκόμενους του φώναζαν «αθώος».

ΑΘΩΟΣ του φώναζαν! 4.5 ώρες περίμενε ο π Αντώνιος της Κιβωτού του Κόσμου- Προσκύνησε το ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ένας πολίτης όταν τον είδε την πήρε αγκαλιά και με δάκρυα στα μάτια του είπε «πατέρα Αντώνιε είμαι καθηγητής πανεπιστημίου και σας ζητώ συγνώμη για ότι τραβάτε και σας ζητώ συγνώμη που δεν έχουμε βγει στους δρόμους να σας υπερασπιστούμε».

Υπενθυμίζεται ότι μετά την ποινική δίωξη ασκήθηκε κατά του Πατέρα Αντώνιου και επτά ακόμη πρώην εργαζομένων της Κιβωτού του Κόσμου για τις καταγγελίες για σεξουαλική και σωματική κακοποίηση, τόσο ο ίδιος, όσο και η Πρεσβυτέρα αρνήθηκαν την οποιαδήποτε δημόσια δήλωση.

ekklisiaonline.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr