search-button
cross-out

Πατήσια: «Μου φώναζε θα σε κάψω» – Η απειλή με το φλογοβόλο και η παιδική πορνογραφία

Άντρας με φλογοβόλο απειλούσε να κάψει γείτονα – Στο σπίτι του βρέθηκε υλικό παιδικής προρνογραφίας
Πατήσια: «Μου φώναζε θα σε κάψω» – Η απειλή με το φλογοβόλο και η παιδική πορνογραφία

Ο δράστης είχε συλληφθεί ξανά τον Ιούλιο καθώς απειλούσε ότι θα σκοτώσει αστυνομικούς ενώ είχε γράψει στην πόρτα του σπιτιού του ότι φυλάει παιδιά τους καλοκαιρινούς μήνες

Αστυνομικοί κλήθηκαν για επεισόδιο στα Άνω Πατήσια και “πάγωσαν” με το υλικό που είχε ο δράστης στο σπίτι του

Το απίστευτο περιστατικό έγινε το βράδυ του Σαββάτου στην οδό Ολοφυτου στα Άνω Πατήσια. Άνδρες της Ομάδας ΔΙΑΣ έλαβαν σήμα από το κέντρο Άμεσης Δράσης για επεισόδιο στην περιοχή. Όταν έφτασαν στο σημείο ενημερώθηκαν από το θύμα ότι δέχθηκε απειλή με φλογοβόλο από άτομο το οποίο διαμένει στην πολυκατοικία.

“Μου φώναζε θα σε κάψω και είχε γράψει απειλητικά μηνύματα για μένα στον τοίχο” υποστηρίζει το θυμα μιλώντας στο Newsbomb. Ο άνδρας πιάστηκε στα χέρια με τον δράστη και κατάφερε να τον ακινητοποιήσει. “Άρχισα να του φωνάζω να σβήσει όσα έγραψε εκείνος έδειξε να φοβάται και βρήκα την κατάλληλη στιγμή και τον ακινητοποίησα, στη συνέχεια κάλεσα την αστυνομία”.

Οι Αστυνομικοί συνέλαβαν τον άνδρα και εκτος από το φλογοβόλο με φιάλη προπάνιου 4,3 λίτρων, εντόπισαν και υλικό παιδικής πορνογραφίας. Συγκεκριμένα ο κατηγορούμενος είχε στην κατοχή του 9 κολλάζ τύπου κάδρου με φωτογραφίες ανηλίκων, με και χωρίς εσώρουχα και περιγραφές ιδιόχειρες του ιδίου με άσεμνες εκφράσεις προς τα ανήλικα.

Την επόμενη μέρα έγινε έρευνα στο σπίτι του με τους αστυνομικούς να βρίσκουν παιδικά μαγιό, κορνίζα που απεικονίζει ανήλικα γυμνά, μεγάλη κορνίζα που απεικονίζει ανήλικα σε διάφορες πόζες.

Γείτονας του κατηγορούμενου μιλώντας στο newsbomb δηλώνει ότι αρκετά συχνά ακούγονται από το διαμέρισμα του κατηγορούμενου παιδικά τραγούδια πράγμα που τους είχε κινήσει το ενδιαφέρον καθώς ο άνδρας δεν έχει παιδιά.

Στο παρελθόν μάλιστα μετά από έφοδο της αστυνομίας στο σπίτι του είχε εντοπιστεί επιγραφή στην είσοδο του διαμερίσματος στην ποια είχε γράψει ότι “Φυλάει παιδιά τους καλοκαιρινούς μήνες”. Τότε μάλιστα είχε απειλήσει τους αστυνομικούς ότι θα τους σκοτώσει ενώ είχε στηθεί ολόκληρη επιχείρηση για να συλληφθεί.

Τοτε είχε συλληφθεί και οδηγηθεί σε ψυχιατρική κλινική. Ωστόσο όπως έγινε γνωστό στις 24 Απριλίου ο κατηγορούμενος απέδρασε από το Ψυχιατρικό Τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Νέας Ιωνίας «ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΕΙΟ» όπου νοσηλευόταν με Εισαγγελική Εντολή.

Ο δράστης θα οδηγηθεί αύριο στον Ανακριτή για να απολογηθεί.

newsbomb.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

News

Latest

zinapost.gr