search-button
cross-out

Πάτρα: Διαρρήκτης περνάει μέσα από… τζαμαρία και αρπάζει τα λεφτά από το ταμείο πρακτορείου- Δείτε βίντεο

Aστυνομικοί τον καταδίωξαν αλλά αυτός κατάφερε να τους διαφύγει ωστόσο έχουν καταφέρει να εξασφαλίσουν οπτικό υλικό
Πάτρα: Διαρρήκτης περνάει μέσα από… τζαμαρία και αρπάζει τα λεφτά από το ταμείο πρακτορείου- Δείτε βίντεο

Μεγάλη κινητοποίηση έχει προκαλέσει στην Αστυνομία της Πάτρας ο άνδρας που εδώ και 48 ώρες έχει προχωρήσει σε διαδοχικά «χτυπήματα» καταστημάτων αρπάζοντας χρηματικά ποσά.

Σύμφωνα με το tempo24.newshttps://www.youtube.com/watch?v=9SbFJaV_PS0&embeds_referring_euri=https%3A%2F%2Fwww.zarpanews.gr%2F&source_ve_path=MjM4NTE&feature=emb_title ο δράστης σπάει προθήκες καταστημάτων και αρπάζει ποσά τα οποία βρίσκει στις ταμειακές μηχανές. Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, την Τρίτη (9/1) αστυνομικοί τον καταδίωξαν αλλά αυτός κατάφερε να τους διαφύγει.

Στο βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα το τοπικό μέσο, ο σεσημασμένος όπως όλα δείχνουν διαρρήκτης, σπάει την προθήκη καταστήματος στην οδό Ιωνίας εκσφενδονίζοντας πέτρα, στη συνέχεια περνάει μέσα από την τζαμαρία, κατευθύνεται στο ταμείο αρπάζει χρήματα και εξαφανίζεται.

Δείτε το βίντεο:

Ο ίδιος έχει φροντίσει να καλύψει τα χαρακτηριστικά του, ωστόσο, αστυνομικοί έχουν καταφέρει να εξασφαλίσουν οπτικό υλικό όπου αναγνωρίζεται το πρόσωπό του.

tempo24.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr