search-button
cross-out

Πάτρα: «Έσβησε» η 33χρονη Μαριάννα Γκοτσοπούλου από σπάνια ασθένεια

Άφησε πίσω της ένα παιδί μόλις 18 μηνών
Πάτρα: «Έσβησε» η 33χρονη Μαριάννα Γκοτσοπούλου από σπάνια ασθένεια

Έσβησε για πάντα το φωτεινό χαμόγελο από το όμορφο πρόσωπο της αξιαγάπητης νηπιαγωγού Μαριάννας Γκοτσοπούλου.

Η χαρισματική εκπαιδευτικός το τελευταίο διάστημα έζησε έντονες θλίψεις αλλά και μεγάλη χαρά. Από τη μία έχασε πρόωρα τον πατέρα της, επίσης εκπαιδευτικό Παναγιώτη Γκοτσόπουλο, από την άλλη έφερε στον κόσμο τον γιο της Γιάννη, που σήμερα είναι μόλις 18 μηνών. Δυστυχώς, δεν πρόλαβε να τον απολαύσει και να τον δει να μεγαλώνει. Μέχρι την τελευταία στιγμή έδωσε γενναία, με θάρρος και αισιοδοξία τη μάχη με τη ασθένειά της από την οποία όμως νικήθηκε. Η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε ραγδαία το Πάσχα.

«Η Μαριάννα ήρθε ως αναπληρώτρια νηπιαγωγός για παράλληλη στήριξη στο νηπιαγωγείο μας. Ηταν ένα κορίτσι γεμάτο ζωντάνια. Πολύ πρόσχαρη, άψογη επαγγελματίας, πολύ φιλική, χαμογελαστή, βοηθητική προς όλους τους συναδέλφους. Ενα πολύ καλό και φωτεινό πλάσμα. Ηταν Ανθρωπος με όλη την έννοια της λέξεως. Δεν υπήρχε άνθρωπος που να μην την αγαπήσει. Η απώλειά της είναι για εμάς βαρύ πλήγμα» μας είπε η συνάδελφός της και προϊσταμένη του νηπιαγωγείου Βελιτσών Ειρήνη Χειμωνά.

Σε ανακοίνωσή του, ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πάτρας αναφέρει: «Με μεγάλη θλίψη αποχαιρετούμε τη συναδέλφισσα αναπληρώτρια νηπιαγωγό Μαριάννα Γκοτσοπούλου, κόρη του αείμνηστου συνάδελφου Παναγιώτη Γκοτσόπουλου, η οποία έφυγε από κοντά μας σε ηλικία μόλις 33 ετών χάνοντας τη γενναία μάχη που έδωσε με τη σοβαρή ασθένεια που αντιμετώπιζε, αφήνοντας πίσω ένα παιδί μόλις 18 μηνών! Η Μαριάννα υπηρετούσε στο Νηπιαγωγείο των Βελιτσών. Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στον μονάκριβο γιο της Ιωάννη, τον σύζυγό της Ανδρέα, λοιπούς οικείους της και συναδέλφους που είχαν την τύχη να συνεργαστούν μαζί της».

newsbomb.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr