search-button
cross-out

Πάτρα: Έβαλαν το λάθος άτομο για να προσέχει την 14χρονη κόρη τους – Στον ανακριτή για αποπλάνηση

H καταγγελία για αποπλάνηση 14χρονης μαθήτριας στην Πάτρα, έγινε από τη μητέρα της ανήλικης. Ο κατηγορούμενος συνελήφθη και πλέον δίνει εξηγήσεις στον ανακριτή…
Πάτρα: Έβαλαν το λάθος άτομο για να προσέχει την 14χρονη κόρη τους – Στον ανακριτή για αποπλάνηση

Στον ανακριτή Πατρών οδηγήθηκε λίγο πριν τις 11:00 για να απολογηθεί ο 51χρονος που κατηγορείται για αποπλάνηση 14χρονης κοπέλας. Ο κατηγορούμενος προέρχεται από τον στενό οικογενειακό κύκλο της ανήλικης και είχε αναλάβει, τους τελευταίους μήνες, να προσέχει τη 14χρονη για κάποιες ώρες σύμφωνα με καταγγελία της μητέρας της ανήλικης, ωστόσο, φέρεται να εκμεταλλεύτηκε την κατάσταση και προέβη γενετήσιες πράξεις σε βάρος της.

Η μητέρα της 14χρονης μόλις αντιλήφθηκε τι συνέβαινε στην κόρη της, κατήγγειλε τον 51χρονο στην αστυνομία. Η δικογραφία που σχηματίσθηκε από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών και εκδόθηκε σε βάρος του από τον Ανακριτή Πατρών ένταλμα σύλληψης.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο 51χρονος κατηγορείται για γενετήσιές πράξεις και κατάχρηση ανηλίκου και σήμερα οι ανακριτικές αρχές θα αποφασίσουν αν θα τον προφυλακίσουν ή όχι.

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr