search-button
cross-out

Πάτρα: Γιατί αυτοκτόνησε η 22χρονη φοιτήτρια

Η νεαρή βρέθηκε απαγχονισμένη στο διαμέρισμά της
Πάτρα: Γιατί αυτοκτόνησε η 22χρονη φοιτήτρια

Μία τραγική είδηση συγκλόνισε την Ηλεία και την Αχαΐα το βράδυ της Παρασκευής 16 Φεβρουαρίου, καθώς μια 22χρονη φοιτήτρια στο Μαθηματικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Πατρών από την Αμαλιάδα βρέθηκε κρεμασμένη στο σπίτι της στην Πάτρα.

Την άτυχη φοιτήτρια τη βρήκε ο πατέρας της κρεμασμένη από το κουρτινόξυλο το αργά απόγευμα της Παρασκευής ενώ είχε αφήσει και σημείωμα στο οποίο έδινε τη δική της εξήγηση για την απονενοημένη της πράξη.

Άτομα του στενού της κύκλου αποκάλυψαν ωστόσο πως τελευταία έδειχνε πολύ απόμακρη και στεναχωρημένη και πως κάτι την απασχολούσε έντονα αλλά ουδέποτε την άκουσαν να κάνει άσχημες σκέψεις.

Όποιος γνώριζε την 22χρονη είχε πάντα ένα καλό λόγο να πει, αφού ήταν κοπέλα που δεν είχε δώσει αφορμή για το παραμικρό, ενώ άπαντες είναι συγκλονισμένοι και ουδείς μπορεί να πιστέψει τι έγινε.

Οι αστυνομικοί που κάνουν έρευνα για την αυτοκτονία της, έχουν βάλει στο μικροσκόπιο τόσο το τελευταίο σημείωμα που έγραψε, όσο και όλα όσα μπορεί να συνέβησαν στο ταξίδι που έκανε στην Αμαλιάδα, δυο μέρες πριν πάρει την απόφαση να γίνει αυτόχειρας.

Προς το παρόν η εγκληματική ενέργεια δείχνει να έχει αποκλειστεί από την αστυνομία και πλέον οι αξιωματικοί που χειρίζονται την υπόθεση, προσπαθούν να ξετυλίξουν το κουβάρι των γεγονότων που προηγήθηκαν της αυτοχειρίας.

Ωστόσο στενό οικογενειακό της πρόσωπο έπασχε από ψυχολογικά προβλήματα το τελευταίο ενάμιση χρόνο λάμβανε αγωγή και είχε εγκαταλείψει της υποχρεώσεις των σπουδών της.

Πάντως λίγες μόλις μέρες πριν όλα φάνταζαν να είναι καλά, καθώς η αδερφή της είχε αναρτήσει πριν 3 μέρες φωτογραφία με την θανούσα σε στιγμές χαράς, και ο πατέρας της πριν 7 μέρες είχε αναρτήσει στο λογαριασμό στο facebook του εικόνες από γλέντι.

Πηγή: flamis.gr

newsbomb.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr