search-button
cross-out

Πάτρα: Γρηγόρης Λέων και Όθων Παπαδόπουλος συγκρούονται μπροστά στις κάμερες – «Αυτό δεν σας τιμά»

Ανέβηκαν οι τόνοι κατά τη διάρκεια συζήτησης για τις καταιγιστικές εξελίξεις στην υπόθεση με τα νεκρά παιδιά από την Πάτρα. Γρηγόρης Λέων και Όθων Παπαδόπουλος άρχισαν να διαφωνούν από την πρώτη στιγμή…
Πάτρα: Γρηγόρης Λέων και Όθων Παπαδόπουλος συγκρούονται μπροστά στις κάμερες – «Αυτό δεν σας τιμά»

Ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων και ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου συγκρούστηκαν μπροστά στις κάμερες, με αφορμή το νέο πόρισμα που έδειξε ότι η Ίριδα και η Μαλένα δολοφονήθηκαν. Ο κύριος Παπαδόπουλος αμφισβήτησε τα στοιχεία με τον ιατροδικαστή να του απαντάει. Για λίγα δευτερόλεπτα οι τόνοι σηκώθηκαν μέχρι οι παρουσιαστές να τους ρίξουν και να συνεχιστεί η συζήτηση. Όλα αυτά την ώρα που η Ρούλα Πισπιρίγκου ετοιμάζει τις επόμενες κινήσεις της και εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα.

Για το πόρισμα της αιτίας θανάτου της Ίριδας και της Μαλένας μίλησαν στον ΣΚΑΪ ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου Όθων Παπαδόπουλος, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ιατροδικαστικής Εταιρίας Γρηγόρης Λέων και ο ΓΓ Ειδικών Φρουρών Στράτος Μαυροειδάκος. Ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου αναφερόμενος στα όσα ακούγονται για το περιεχόμενο του πορίσματος έκανε λόγο για αντιφατικές και αλληλοσυγκρουόμενες πληροφορίες και τόνισε ότι κανείς δεν έχει ακόμα στα χέρια του το πόρισμα.

Μάλιστα, μετά από σχόλιο του ιατροδικαστή κ. Λέων, ο κ. Παπαδόπουλος διερωτήθηκε «συγγνώμη ο προλαλήσας έχει το πόρισμα στην κατοχή του;». Όπως είπε, στην ιατροδικαστική έκθεση παίζει ρόλο ο χρόνος, επισημαίνοντας ότι οι πρώτες εκθέσεις που είχαν γίνει κατά τη νεκροψία δεν ανέφεραν καθόλου την ασφυξία.

Διερωτήθηκε, μάλιστα, πώς γίνεται μετά από τόσα χρόνια να μπορούν να εξετάσουν τα στοιχεία και να είναι σίγουροι, με τον κ. Λέων να απαντά ότι οι ιατροδικαστές δούλεψαν πολύ πάνω στα στοιχεία ώστε το πόρισμα να μη δέχεται καμία αμφισβήτηση. «Πήραν ένα-ένα τα παλιά ευρήματα τα οποία ήταν συντηρημένα, τα έλεγξαν και έκαναν επανεξέταση σε όποια μπορούσαν», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Λέων.

Μάλιστα, επειδή ο κ. Παπαδόπουλος προσπαθούσε να μιλήσει την ώρα που απαντούσε ο κ. Λέων, του είπε: «Ήσασταν ευγενής μέχρι τώρα, αλλά τις τελευταίες μέρες ίσως ξεφεύγουμε λίγο.» Στο σημείο αυτό ανέβηκαν οι τόνοι μεταξύ του ιατροδικαστή και του δικηγόρου με τον εξής διάλογο να ακολουθεί:

Παπαδόπουλος: «Δεν ξεφεύγουμε. Θα διαφωνίσω.»

Λέων: «Θα μου επιτρέψετε κύριε Παπαδόπουλε ή είστε κι εδώ συντονιστής;»

Παπαδόπουλος: «Συνεχίζετε να έχετε μια ειρωνική προσέγγιση και δεν σας τιμά.»

Λέων: «Η στάση σας τελευταία έχει αλλάξει αισθητά. Πιστεύω να το αντιλαμβάνεστε, γιατί ήσασταν ιδιαίτερα συμπαθής.»

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr