search-button
cross-out

Πάτρα: «Η Λυδία έφυγε από λάθος των γιατρών» – Ξεσπά ο σύντροφος της 26χρονης

Πάτρα: Η άτυχη 26χρονη πήγε στο νοσοκομείο με συμπτώματα κρίσης πανικού και μερικές μέρες αργότερα άφησε την τελευταία της πνοή.
Πάτρα: «Η Λυδία έφυγε από λάθος των γιατρών» – Ξεσπά ο σύντροφος της 26χρονης

Ερωτήματα προκαλεί ο ξαφνικός θάνατος της 26χρονης Λυδίας από την Πάτρα. Η οικογένεια της νεαρής κοπέλας κατακλύζεται από πόνο και οργή καθώς η 26χρονη από μία αδιαθεσία έφτασε να καταλήξει στο κρεβάτι του νοσοκομείου χωρίς ωστόσο να έχει εμφανίσει κάτι που να ανησυχεί τους γιατρούς.

Ο σύντροφος της άτυχης Λυδίας μίλησε στο Mega όπου ξέσπασε με τα όσα συνέβησαν. Μάλιστα ο ίδιος περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια το χρονικό της νοσηλείας της.

Η 26χρονης δεν φάνηκε να αντιμετωπίζει κάτι σοβαρό, πόσο μάλλον να κινδυνεύει η ζωή της, μέσα στο χρονικό διάστημα των 2 εβδομάδων που έμεινε για νοσηλεία στο νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας.

«Μπήκε με συμπτώματα κρίσης πανικού. Την πήγαμε στο νοσοκομείο, της κάναμε τις εξετάσεις, ήταν όλα μία χαρά, δεν έδειχνε κάτι. Απλά θα κάτσουμε μου λέει 14 μέρες θεραπεία μέσα και για παρακολούθηση, μην τυχόν και την ξαναπιάσει», δήλωσε αρχικά ο σύντροφός της.

Μέρα με την ημέρα η 26χρονη έδειχνε πως βελτιωνόταν με την οικογένειά της να πιστεύει πως πλησιάζει και η μέρα που θα λάβει εξιτήριο από το νοσοκομείο.

«Μετά μόλις τελειώσουν αυτά λέμε δόξα σοι ο Θεός, θα βγούμε, θα πάμε σπίτι μας… ανεβαίνει πυρετός. Ξανά κάνουμε πάλι εξετάσεις. Όλες τις εξετάσεις, έτσι; Από αιμάτωμα, όγκο στο κεφάλι, τα πάντα. Μου λένε ‘’Δεν είναι τίποτα. Απλά πρέπει να είναι από τις αντιβιώσεις που πίνει’’», πρόσθεσε.

Ο πυρετός όμως δεν έπεφτε. Οι γιατροί χορήγησαν παυσίπονα στην νεαρή κοπέλα, η 26χρονη όμως δεν τα κατάφερε.

«Έφυγε από λάθος γιατρών»

Η οικογένεια της Λυδίας καταγγέλλει πως ο θάνατος της 26χρονης ήρθε από κάποιο ιατρικό λάθος καθώς δεν υπήρχε τίποτα που να επιβάρυνε την υγεία της και να ήταν ικανό να της στερήσει τη ζωή.

«Το παιδί ‘’έφυγε’’ από γιατρούς. Γιατί από τις εφτά το απόγευμα την τελευταία μέρα μέχρι τις 12-1 η ώρα δεν υπήρχε γιατρός εφημερεύον. Γιατρός, όχι εκπαιδευόμενος γιατρός», πρόσθεσε ο σύντροφός της.

Το πόρισμα της νεκροψίας λέει πως η αιτία θανάτου της άτυχης 26χρονης ήταν η πλευρίτιδα, μία φλεγμονή στις μεμβράνες των πνευμόνων.

«Ήταν το πιο ευτυχισμένο πλάσμα. Αυτό μπορούνε να το πούνε η οικογένειά της, οι γείτονες… ήταν η πιο χαρούμενη που υπήρχε»,

Ένα κορίτσι γεμάτο όνειρα που τώρα άρχιζε η ζωή του. Είχε τελειώσει τις σπουδές της στην μαγειρική και ετοιμαζόταν να αρχίσει την καριέρα της.

Οι γονείς της Λυδίας αναζητούν απαντήσεις για τον ξαφνικό χαμό της κόρης τους. Γιατί από τη μία στιγμή στην άλλη έχασαν την 26χρονη κόρη τους. Την ίδια ώρα, έχει ζητηθεί ένορκη διοικητική εξέταση για να διαπιστωθεί αν υπάρχουν ιατρικές ευθύνες

newsbomb.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr