search-button
cross-out

Πάτρα: Ιατροδικαστής «καίει» την Πισπιρίγκου για το οξυγόνο

Η Ελπίδα Σπανουδάκη, ιατροδικαστής, αναφέρθηκε στο σωληνάκι του οξυγόνου που αφαιρέθηκε από την 9χρονη.
Πάτρα: Ιατροδικαστής «καίει» την Πισπιρίγκου για το οξυγόνο

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις που έρχονται συνεχώς στο προσκήνιο και αφορούν στην πολυσυζητημένη υπόθεση με τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα. Μιλώντας στην τηλεόραση του MEGA η Ελπίδα Σπανουδάκη, ιατροδικαστής, αναφέρθηκε στο σωληνάκι του οξυγόνου που αφαιρέθηκε από την 9χρονη.

«Για να έχουν χορηγήσει οξυγόνο πάει να πει ότι ήθελαν να το κάνουν να νιώσει καλύτερα στην αναπνευστική του λειτουργία. Δεν βγαίνει εύκολα από κάποιον που δεν γνωρίζει, ούτε με απότομη κίνηση του κεφαλαίου. Προφανώς για να μην ανευρεθεί από τους γιατρούς αφαιρέθηκε από τρίτο άτομο», είπε.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστή, όταν οι γιατροί μπήκαν στο δωμάτιο, η 9χρονη ήταν ήδη νεκρή.

«Οι γιατροί λένε ότι ήταν άσφυγμο οπότε καταλαβαίνουμε ότι έχει μπει σε ανακοπή και πρακτικά θεωρείται νεκρό. Πάνω σε αυτό καταλαβαίνουμε ότι το παιδί έχει οδηγηθεί σε ανακοπή λόγω της δηλητηρίασης της κεταμίνης που είχε προηγηθεί της ανακοπής», ανέφερε.

Όπως λέει η κ. Σπανουδάκη, το γεγονός ότι η κεταμίνη χορηγήθηκε πριν την ανακοπή, φαίνεται από το ότι βρέθηκε μεταβολίτης της ουσίας στα ούρα της 9χρονης, που σημαίνει ότι κατά τη χορήγησή της θα έπρεπε να είναι ζωντανή.

«Αν ήταν νεκρή δε θα ανευρίσκαμε τον μεταβολίτη της κεταμίνης», είπε και συμπλήρωσε ότι «η χορήγηση κεταμίνης και η αφαίρεση του οξυγόνου, λειτούργησαν συνδυαστικά στον θάνατο του παιδιού».

Το κοινό μυστικό για την Ρούλα Πισπιρίγκου
Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για την Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία παραμένει κρατούμενη στον Κορυδαλλό, με την κατηγορία ότι δολοφόνησε την 9χρονη κόρη της Τζωρτζίνα.

Tόσο ο Μάνος Δασκαλάκης, όσο και η Δήμητρα Πισπιρίγκου γνώριζαν κάτι για την Ρούλα Πισπιρίγκου, αλλά ποτέ δεν αποκάλυψαν σε κανέναν, όπως φαίνεται από τα μηνύματα που ήρθαν στην δημοσιότητα. Το ίδιο γνώριζε και η μητέρα της Ελένη.

Ποιο είναι αυτό; Ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου χρόνια τώρα δεν «ήταν καλά». Από τα λεγόμενα των πιο στενών της συγγενών, προκύπτει ότι ήταν ένας ιδιόρρυθμος χαρακτήρας με εξάρσεις και με συναισθηματικές μεταπτώσεις, χειριστική με αυτοκαταστροφικές τάσεις.

Αν και όλα αυτά αποδεικνύονται από τα λεγόμενα της μητέρας και της αδερφής της αλλά και του συζύγου της, γιατί κανείς από αυτούς δεν μιλούσε; Γιατί μέχρι να αποκαλυφθούν τα μηνύματα, όλοι μιλούσαν για την Ρούλα με τα καλύτερα λόγια; Την απάντηση στο ερώτημα αυτό δίνει η ψυχολόγος κ. Κανδαράκη.

Πηγή: newsbomb.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

News

Latest

Σήμερα 05 Δεκεμβρίου εορτάζει ο Άγιος Σάββας, ο  Ηγιασμένος εκ κοιλίας μητρός
Ελλάδα

Σήμερα 05 Δεκεμβρίου εορτάζει ο Άγιος Σάββας, ο Ηγιασμένος εκ κοιλίας μητρός

Στη ΓΑΔΑ η Ειρήνη  Μουρτζούκου: Ο δικηγόρος καταθέτει το υπόμνημά της για τον Παναγιωτάκη
Videos

Στη ΓΑΔΑ η Ειρήνη Μουρτζούκου: Ο δικηγόρος καταθέτει το υπόμνημά της για τον Παναγιωτάκη

Αποκαλυπτικός ο μάρτυρας “κλειδί” στη δίκη για την  δολοφονία του Σήφη Βαλυράκη-Ο  έντονος διάλογος του πρώην υπουργού με τους δυο ψαράδες και ο τρόπος που τον σκότωσαν
Videos

Αποκαλυπτικός ο μάρτυρας “κλειδί” στη δίκη για την δολοφονία του Σήφη Βαλυράκη-Ο έντονος διάλογος του πρώην υπουργού με τους δυο ψαράδες και ο τρόπος που τον σκότωσαν

Στον εισαγγελέα οι γονείς που κατηγορούνται για κακοποίηση των 8 ανήλικων παιδιών τους- Ποιος και με ποιον τρόπο απείλησε την γειτόνισσα που έκανε την καταγγελία;
Videos

Στον εισαγγελέα οι γονείς που κατηγορούνται για κακοποίηση των 8 ανήλικων παιδιών τους- Ποιος και με ποιον τρόπο απείλησε την γειτόνισσα που έκανε την καταγγελία;

Στον εισαγγελέα οι γονείς που κατηγορούνται για κακοποίηση των 8 ανήλικων παιδιών τους: Η γυναίκα που έκανε την καταγγελία έχει εμμονές…
Videos

Στον εισαγγελέα οι γονείς που κατηγορούνται για κακοποίηση των 8 ανήλικων παιδιών τους: Η γυναίκα που έκανε την καταγγελία έχει εμμονές…

Τροχαίο στη Λούτσα-Ράγισαν καρδιές στο  τελευταίο αντίο στον 24χρονο Σωτήρη- Στεφάνι έστειλε και ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης
Videos

Τροχαίο στη Λούτσα-Ράγισαν καρδιές στο τελευταίο αντίο στον 24χρονο Σωτήρη- Στεφάνι έστειλε και ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης

Τροχαίο στη Λούτσα-Σήμερα το τελευταίο αντίο στον 24χρονο Σωτήρη: Τι ζητά ο 29χρονος  προφυλακισμένος οδηγός μέσω του δικηγόρου του
Videos

Τροχαίο στη Λούτσα-Σήμερα το τελευταίο αντίο στον 24χρονο Σωτήρη: Τι ζητά ο 29χρονος προφυλακισμένος οδηγός μέσω του δικηγόρου του

Αγρίνιο: Έκαναν bullying σε 13χρονη συμμαθήτριά τους – Συνελήφθησαν 3 μαθήτριες γυμνασίου
Ελλάδα

Αγρίνιο: Έκαναν bullying σε 13χρονη συμμαθήτριά τους – Συνελήφθησαν 3 μαθήτριες γυμνασίου

zinapost.gr