search-button
cross-out

Πάτρα: «Μαμά, γιατί τρέμω;» – Το λάθος που «πρόδωσε» τη Ρούλα Πισπιρίγκου στην παιδίατρο

Μια παιδίατρος από το Ωνάσειο φαίνεται πως είχε υποψιαστεί ότι κάτι ύποπτο συνέβαινε με τα «επεισόδια» της Τζωρτζίνας από την Πάτρα. Συγκεκριμένα, η γιατρός άρχισε να αναρωτιέται αν κάτι πήγαινε στραβά, όταν η Ρούλα Πισπιρίγκου της περιέγραψε ένα από τα «επεισόδια» του παιδιού.
Πάτρα: «Μαμά, γιατί τρέμω;» – Το λάθος που «πρόδωσε» τη Ρούλα Πισπιρίγκου στην παιδίατρο

Η Ρούλα Πισπιρίγκου προσπαθούσε συστηματικά να πείσει τους γιατρούς της Πάτρας και της Αθήνας ότι η πρωτότοκη κόρη της παρουσιάζει επεισόδια με έντονους σπασμούς. Ωστόσο, οι γιατροί δεν κατάφεραν ποτέ να δουν ένα τέτοιο επεισόδιο.

Όπως μετέδωσε το βραδινό δελτίο ειδήσεων του STAR, όταν το κοριτσάκι εισήχθη στο Ωνάσειο για να βάλει απινιδωτή, σε συζήτηση που είχε η Ρούλα με την παιδίατρο για τους σπασμούς της Τζωρτζίνας στο σπίτι, έκανε ένα λάθος το οποίο και εντόπισε η γιατρός και το ανέφερε στην κατάθεσή της.

«Μου είπε ότι η Τζωρτζίνα είχε ξανακάνει σπασμούς στο σπίτι τους στην Πάτρα και εξαιτίας αυτών των σπασμών πήγαν στο νοσοκομείο, όπου έπαθε η Τζωρτζίνα την ανακοπή. Όταν της ζήτησα να μου περιγράψει τη φύση του επεισοδίου μου απάντησε ότι η Τζωρτζίνα έτρεμε και της είπε “μαμά κοίτα πως τρέμω. Γιατί τρέμω;”», ανέφερε η παιδίατρος, Σταυρούλα Μπούντα.

Δεδομένου ότι αυτό δε συνιστά σπασμούς, γιατί σε γενικευμένους σπασμούς ο ασθενής δεν έχει επικοινωνία, η παιδίατρος ζήτησε να της διευκρινίσει αν όντως το παιδί είχε επικοινωνία κατά το αναφερόμενο επεισόδιο σπασμών. Τότε, η μητέρα της απάντησε πως αρχικά είχε επικοινωνία, την οποία στη συνέχεια έχασε, σύμφωνα με την κ. Μπούντα.

Ωστόσο, η γιατρός άρχισε να υποψιάζεται ότι πρόκειται για ψέμα…

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr