search-button
cross-out

Πάτρα: Μια κίνηση ρουτίνας της στοίχισε τη ζωή – Συγκλονίζει ο θάνατος της άτυχης Αναστασίας

Θλίψη στην Πάτρα για τον θάνατο της άτυχης γυναίκας μέσα στο σπίτι που έμενε. Τι δείχνουν τα πρώτα στοιχεία για την τραγωδία…
Πάτρα: Μια κίνηση ρουτίνας της στοίχισε τη ζωή – Συγκλονίζει ο θάνατος της άτυχης Αναστασίας

Μια ασύλληπτη τραγωδία με θύμα 89χρονη σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης, στο κέντρο της Πάτρας. Εντοπίστηκε νεκρή φέροντας, κατά πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησησος», εγκαύματα στο πρόσωπο και στα χέρια, από τους Πυροσβέστες που βρέθηκαν στο διαμέρισμα του β’ ορόφου πολυκατοικίας επί της οδού Καραϊσκάκη, μετά από κλήση για εκδήλωση φωτιάς.

Εκτιμάται πως θάνατός της οφείλεται στην εισπνοή καπνών από την πυρκαγιά που ξέσπασε στον χώρο της κουζίνας. Σύμφωνα με πληροφορίες, η φωτιά ξέσπασε όταν η γυναίκα επιχείρησε να ανάψει το πετρογκάζ το οποίο σε προγενέστερο χρόνο δεν είχε απενεργοποιήσει πλήρως, με αποτέλεσμα να προκληθεί ανάφλεξη και στη συνέχεια λιποθύμησε.

Σύμφωνα με το pelop.gr, στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετείχαν 10 πυροσβέστες με 3 οχήματα, ενώ προανάκριση διενεργεί το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πατρών.

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr