search-button
cross-out

Πάτρα: Μυστήριο με φοιτήτρια που κατήγγειλε τον βιασμό της σε μπαρ – Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες στην Πάτρα για τη νεαρή φοιτήτρια που ανέφερε κενά μνήμης, μετά την τελευταία της έξοδο σε μπαρ του Ρίου…
Πάτρα: Μυστήριο με φοιτήτρια που κατήγγειλε τον βιασμό της σε μπαρ – Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση της καταγγελίας νεαρής φοιτήτριας του Πανεπιστημίου Πατρών η οποία ισχυρίζεται ότι έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης, αμέσως μετά την έξοδό της σε γνωστό κλαμπ στο Ρίο. Σύμφωνα με την καταγγελία της νεαρής κοπέλας, ένας άνδρας προχώρησε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της, ενώ η ίδια είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ μαζί με την παρέα της.

Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής, ξημερώματα Δευτέρας, με την φοιτήτρια να εμφανίζει κενά μνήμης και να μην μπορεί να περιγράψει στους αστυνομικούς τι ακριβώς συνέβη. Η ίδια έφτασε μέχρι το αστυνομικό τμήμα και ανέφερε το περιστατικό, σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, με τις Αρχές πλέον να διερευνούν την καταγγελία της.

Η  νεαρή υποβλήθηκε σε εξέταση από ιατροδικαστή, από την οποίο ωστόσο δεν προέκυψαν ευρήματα ολοκληρωμένης σεξουαλικής πράξης. Κατά τη διάρκεια της ιατροδικαστικής εξέτασης, η οποία πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα (23-05-2022) ελήφθησαν αίμα και ούρα τα οποία θα υποβληθούν σε τοξικολογικό έλεγχο για την ανίχνευση ναρκωτικών ουσιών, που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε κενά μνήμης.

Πάντως, σύμφωνα με μαρτυρίες φιλικών της προσώπων στο flamis.gr, την επόμενη ημέρα η νεαρή φοιτήτρια έφερε στο σώμα της γρατζουνιές, τόσο στον λαιμό, όσο και στα γόνατα, με την ίδια να μην μπορεί να θυμηθεί πώς προέκυψαν.

Περισσότερο φως στην υπόθεση αναμένεται να δώσουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων, ενώ οι Αρχές μέσα από μαρτυρίες προσπαθούν να βρουν νέα στοιχεία σχετικά με την ταυτότητα του πιθανού δράστη.

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr