search-button
cross-out

Πάτρα: «Ο Μάνος Δασκαλάκης δεν έχει γίνει αόρατος» – Νέα κατάθεση στον ορίζοντα για τον πατέρα των 3 παιδιών

Ο Μάνος Δασκαλάκης μπορεί να έχει απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο είναι από τα πρόσωπα που παραμένουν στο κάδρο, αναφορικά με την πολύκροτη υπόθεση που σχετίζεται με τους θανάτους των παιδιών του, από την Πάτρα…
Πάτρα: «Ο Μάνος Δασκαλάκης δεν έχει γίνει αόρατος» – Νέα κατάθεση στον ορίζοντα για τον πατέρα των 3 παιδιών

Ο Μάνος Δασκαλάκης αρχικά στήριζε απόλυτα την Ρούλα Πισπιρίγκου και στη συνέχεια όταν η 33χρονη συνελήφθη και κατηγορήθηκε για ανθρωποκτονία από πρόθεση, έκανε στροφή 180 μοιρών. Μετά τις δύο συνεντεύξεις που έδωσε στον Πέτρο Κουσουλό και την Αγγελική Νικολούλη, ο 30χρονος αποφεύγει τόσο τις δημόσιες εμφανίσεις όσο και τις δημόσιες τοποθετήσεις. Σε μια κίνηση τακτικής σημασίας, όπως εκτιμούν οι Αρχές, αποφεύγει ακόμα και να σηκώσει το κινητό του τηλέφωνο, αν ο αριθμός δεν είναι του δικηγόρου που τον εκπροσωπεί ή κάποιου στενού συγγενικού ή φιλικού του προσώπου.

Ο νέος κύκλος καταθέσεων μαρτύρων στο Ανθρωποκτονιών θα συμπεριλαμβάνει πολύ ενδιαφέροντα πρόσωπα.  Έτσι, όπως λένε οι αναλυτές, έφτασε η στιγμή να κληθούν για κατάθεση τόσο ο Μάνος Δασκαλάκης όσο και η ιατροδικαστής Πατρών Αγγελική Τσιόλα και η συνάδελφός της από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών Χριστίνα Τσάκωνα. Και αυτό γιατί στις ιατροδικαστικές εκθέσεις της 6 μηνών Ιριδας και της 3,5 ετών Μαλένας καταγράφεται ως αιτία θανάτου και το πνευμονικό οίδημα που παραπέμπει σε μοτίβο ασφυκτικού θανάτου.

Ο κ. Μπαλάσκας από την πλευρά της αστυνομίας εκτίμησε ότι η κατάσταση θα έχει τελειώσει μέχρι τέλος του μήνα και όσοι εμπλέκονται θα συλληφθούν άμεσα. Για το Μάνο Δασκαλάκη είπε ότι η επιλογή του να απομακρυνθεί από τη δημοσιότητα δε μπορεί να τον καταστήσει «αόρατο», «αν τον χρειαστεί η ΕΛΑΣ θα τον έχει».

Όλα αυτά την ώρα που οι σχέσεις του Μάνου Δασκαλάκη με τη μητέρα και την αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου παραμένουν κακές. Η οικογένεια Πισπιρίγκου (κόρες και μάνα) «έδειχναν» τον Μάνο Δασκαλάκη ως υπεύθυνο των «διαρροών» από την ζωή της Ρούλας στα ΜΜΕ. Και τον «έδειχναν» πολλές μέρες πριν την προφυλάκιση της 33χρονης, σε ανυποψίαστο χρόνο, αφού τότε ο εν διαστάσει σύζυγος της 33χρονης έδειχνε να υποστηρίζει την γυναίκα του.

Μάλιστα, μέχρι και επεισόδιο έγινε σε Δικηγορικό Γραφείο. Σύμφωνα με την εφημερίδα Πελοπόννησος, οι συγγενείς της Ρούλας υποψιάζονταν όχι μόνο ότι ο Μάνος ήταν ο «ρουφιάνος» όπως τον αποκαλούσαν για κάποιες πληροφορίες που δίνονταν για την Ρούλα, αλλά και ότι ήταν ο συνεργάτης της ΕΛ.ΑΣ μετά την κηδεία της Τζωρτζίνας. Οτι δηλαδή, ουσιαστικά συνέβαλε με τον τρόπο του στο να «δέσουν» την Ρούλα – αδίκως κατ’ εκείνους. Μέχρι και «λαγό της Ασφάλειας» τον είχαν αποκαλέσει!

Όσον αφορά τις κατηγορίες της Ρούλας Πισπιρίγκου προς τους γιατρούς, ο κύριος Μπαλάσκας είπε χαρακτηριστικά ότι «δεν υπάρχει γιατρός που θα χορηγούσε 15 φιαλίδια κεταμίνης» στο παιδί.

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr