search-button
cross-out

Πάτρα: Ο Θανάσης Κατερινόπουλος πυροδοτεί νέες αντιδράσεις – «Και με τον Θεό αλλά και με τον διάβολο»

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος σχολιάζει καθημερινά την πολύκροτη υπόθεση από την Πάτρα και τα λόγια του, για την Ρούλα Πισπιρίγκου, τον Μάνο Δασκαλάκη και όχι μόνο, προκαλούν αντιδράσεις…
Πάτρα: Ο Θανάσης Κατερινόπουλος πυροδοτεί νέες αντιδράσεις – «Και με τον Θεό αλλά και με τον διάβολο»

Αυτή τη φορά, ο Θανάσης Κατερινόπουλος κλήθηκε να μιλήσει για την τελευταία συνέντευξη του πατέρα και τα όσα είπε για την Ρούλα Πισπιρίγκου, για τους θανάτους των τριών παιδιών του, στην Πάτρα. Ο ταξίαρχος εν αποστρατεία της αστυνομίας, διέκρινε όπως είπε μία αμφισβήτηση από την πλευρά του 30χρονου, για τα στοιχεία που πυροδότησαν τις καταιγιστικές εξελίξεις. Μπορεί, όπως είπε, ο πατέρας να έχει φροντίσει να διαχωρίσει τη θέση του, από την 33χρονη, αλλά φαίνεται σα να μην δέχεται απόλυτα πως η Τζωρτζίνα έφυγε από χορήγηση κεταμίνης.

«Είναι ένα τέρας ψυχραιμίας, μπράβο του. Έχασε τρία παιδιά, αναφέρεται περισσότερο στην Τζωρτζίνα, την οποία όπως λέει υπεραγαπούσε, αλλά όλα τα δάχτυλα είναι ίδια, όποιο και να κόψεις πονάει. Υποθέτω ότι πονάει και για τα τρία το ίδιο. Αυτή η ψυχραιμία του δεν ξέρω αν είναι έμφυτη, δεν ξέρω αν είναι στημένη, δεν διαφέρει και πουθενά από την κοινή συνέντευξη που έδωσε με τη Ρούλα, ως προς τη γλώσσα του σώματος» είπε χαρακτηριστικά στο Star και την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

«Δεν ξέρω, καλά θα κάνει όμως, ό,τι ξέρει όφειλε να σπεύσει να καταθέσει στις Αρχές. Διέκρινα και μια αμφισβήτηση, λέει να μας πουν τα πραγματικά αίτια θανάτου. Δηλαδή η κεταμίνη τι είναι; Δεν αποτελεί τον παράγοντα εκείνο που προκάλεσε τον θάνατο; Ήταν ναι μεν, αλλά… Δεν γίνεται να είσαι και με τον Θεό και με τον διάβολο. Με έναν από τους δυο θα είσαι».

Μια μέρα νωρίτερα, ο Θανάσης Κατερινόπουλος, είχε μιλήσει για τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς: «Αφού μπήκαν όλα στο τραπέζι όλα πρέπει να ψαχτούν. Ακόμα και η τυχών ύπαρξη ασφαλειών ζωής αυτών των άμοιρων παιδιών. Και αυτό ακόμα πρέπει να ερευνηθεί». Επιπλέον όσον αφορά τον Μάνο Δασκαλάκη, ο Θανάσης Κατερινόπουλος τόνισε: «για να λέει κάτι τέτοιο η Ρούλα κάτι ξέρει, κάπου τον κρατάει. Ίσως σε κάτι που έκανε μόνος του ο Μάνος στο παρελθόν και το γνωρίζει πολύ καλά η Ρούλα. Ίσως σε κάτι που έκαναν μαζί και ο Μάνος προσπαθεί με αυτόν τον τρόπο να κρατηθεί στην άκρη».

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr