search-button
cross-out

Πάτρα: Ραγίζει καρδιές η μητέρα της μικρής Ίριδας – Η ψυχή μου μαύρισε όπως εκείνη τη νύχτα

Ραγίζει καρδίες η μητέρα της μικρής Ίριδας, μετά τον αιφνίδιο θάνατο του 7 μηνών κοριτσιού, που βύθισε στο πένθος και στον θρήνο την Πάτρα.
Πάτρα: Ραγίζει καρδιές η μητέρα της μικρής Ίριδας – Η ψυχή μου μαύρισε όπως εκείνη τη νύχτα

Συγκλονίζει η τελευταία ανάρτηση της Ρούλας Πισπιρίγκου της μάνας που έχασε την μικρή Ίριδα μόλις 7 μηνών.

“Πριν 7 μήνες σε κράτησα στην αγκαλιά μου….χθες έβλεπα το βίντεο που ανάρτησε Η υπέροχη μαμά σου….χαμογέλασα στα σκέρτσα σου…σήμερα στο δρόμο να φέρω στη ζωή μια νέα ζωή μαθαίνω ότι έχασα εσένα….μικρο μου ουράνιο τόξο….μικρή μου Ίριδα…. Η ψυχή μου μαύρισε όπως εκείνη τη νύχτα…”!

Σύμφωνα με το thebest.gr, ο αιφνίδιος θάνατος του 7 μηνών κοριτσιού βύθισε στο πένθος και στον θρήνο την Πάτρα ειδικά από τη στιγμή που έγινε γνωστό πως αυτό είναι το δεύτερο παιδί που χάνει η οικογένεια τα τελευταία δυο χρόνια.

Τραγικές φιγούρες οι γονείς που έχασαν ακόκη ένα κοριτσάκι ενώ σύμφωνα με το tempo24 το πρωί της Δευτέρας διενεργήθηκε νεκροψία – νεκροτομή και η αιτία θανάτου του μικρού κοριτσιού δεν είναι σαφής. Αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να γίνουν και άλλες εξετάσεις για να διαπιστωθεί για ποιον λόγο το άτυχο βρέφος έφυγε τόσο πρόωρα από τη ζωή.

Πηγή: newsbomb.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr