search-button
cross-out

Πάτρα: Θρήνος στην κηδεία του 31χρονου αθλητή motocross – Τελευταίο αντίο με μαρσαρίσματα

Τραγικές στιγμές στην Πάτρα στην κηδεία του 31χρονου Χρήστου Σταυρόπουλου. Ο άτυχος αθλητής motocross αλλά και πυγμάχος, σκοτώθηκε σε τροχαίο το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου (23.04.2022), λίγο πριν την Ανάσταση.
Πάτρα: Θρήνος στην κηδεία του 31χρονου αθλητή motocross – Τελευταίο αντίο με μαρσαρίσματα

Η οικογένεια του άτυχου Χρήστου στην Πάτρα, οι φίλοι και οι συναθλητές του, τον αποχαιρέτισαν με πόνο, ενώ δεν έλειψαν και οι λιποθυμίες. Τραγικές φιγούρες οι γονείς του 31χρονου, Δημήτριος και Μαργαρίτα και τα αδέλφια του Βασιλική, Γιώργος και Αθανασία.

Φίλοι από το motocross συνόδευσαν με μαρσαρίσματα τη σορό στην εκκλησία, ενώ στον ύστατο χαιρετισμό ήταν παρόντες και συναθλητές του από την πυγμαχία.

Ο Χρήστος Σταυρόπουλος έχασε τη ζωή του στην άσφαλτο το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου (23.04.2022), στην αχαϊκή πρωτεύουσα, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια και τους φίλους του αλλά και ολόκληρη την πόλη.

Όλα συνέβησαν όταν ένα αυτοκίνητο συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με τη μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο Χρήστος, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr