search-button
cross-out

Πάτρα: Το συγκλονιστικό σημείωμα στο σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου-Δεν ήξερα ότι έσωσα μια φόνισσα…

Ένα συγκλονιστικό και ταυτόχρονα αινιγματικό σημείωμα, γραμμένο σε γάζα, βρέθηκε στην πόρτα του σπιτιού της Ρούλας Πισπιρίγκου στην Πάτρα.
Πάτρα: Το συγκλονιστικό σημείωμα στο σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου-Δεν ήξερα ότι έσωσα μια φόνισσα…

“Έπρεπε να σε είχα αφήσει να πεθάνεις. Συγγνώμη ψυχούλες μου. Δεν ήξερα ότι έσωσα μία φόνισσα… Συγγνώμη, συγγνώμη δεν μπορώ να το πιστέψω”, γράφει, όπως θα δείτε και στις αποκλειστικές εικόνες που εξασφάλισε το newsit.gr.

Περίπου στις 16.00, άνδρες της Ασφάλειας Πατρών άρχισαν τις έρευνες στο σπίτι της οικογένειας Δασκαλάκη και αποχώρησαν στις 18.20. Σύμφωνα με πληροφορίες, πήραν μαζί τους κούτες, πράγματα που ήταν τυλιγμένα σε μία κουβέρτα, μία τηλεόραση, έναν υπολογιστή, καθώς και το καναρίνι της οικογένειας.

Xωρίς να προχωρήσει, σε καμία δήλωση, έφυγε με αυτοκίνητο της Ασφάλειας, από το σπίτι της οικογένειας Δασκαλάκη, η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα, η οποία άνοιξε στους αστυνομικούς για να κάνουν τις έρευνες.

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr