search-button
cross-out

Πάτρα: «Βγάλε την καραμέλα με το πένθος» Τα μηνύματα Δασκαλάκη – Πισπιρίγκου στο viber (Β’ μέρος)

«Βγάλε την καραμέλα με το πένθος γιατί δεν σεβάστηκες τίποτα, εσύ τα έφτασες όλα εκεί…» Πάτρα: Η «Μ» φέρνει στο φώς τα πιο σημαντικά από τα 3.919 μηνύματα που αντάλλαξε το ζεύγος Δασκαλάκη! Των Πέτρου Κουσουλού – Νίκου Νικολετάκη
Πάτρα: «Βγάλε την καραμέλα με το πένθος» Τα μηνύματα Δασκαλάκη – Πισπιρίγκου στο viber (Β’ μέρος)

Τα σημαντικότερα από τα 3.919 μηνύματα τα οποία αντάλλαξε το ζεύγος Δασκαλάκη – Πισπιρίγκου μέσω της εφαρμογής Viber, από τις 29 Ιανουαρίου 2019, λίγους μήνες πριν από τον θάνατο της Μαλένας, μέχρι και τις 6 Απριλίου 2021, δηλαδή δύο ημέρες πριν από τον αιφνίδιο θάνατο της Τζωρτζίνας στο «Καραμανδάνειο», όπου υπέστη δυσεξήγητη ανακοπή τρεις ημέρες αργότερα αποκαλύπτει η «ΜΠΑΜ στο Ρεπορτάζ». Τα εν λόγω μηνύματα αξιολογούνται ήδη από τη 18η τακτική ανακρίτρια Αθηνών η οποία διερευνά την υπόθεση δολοφονίας της Τζωρτζίνας, ενώ είναι προφανές ότι θα απασχολήσουν και τους εισαγγελείς (κ. Ελευθεριάνο και Ανδρέου) οι οποίοι ερευνούν την υπόθεση θανάτων Μαλένας και Ίριδας. Βάσει του υλικού που αλίευσε η Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών (ΔΕΕ) από το κατασχεμένο κινητό τηλέφωνο της κατηγορουμένης προκύπτουν άγνωστες πτυχές και σκαμπανεβάσματα στη σχέση του ζευγαριού εν μέσω των θανάτων των παιδιών τους, αλλά και μερικές εντυπωσιακές διαπιστώσεις σχετικά με τη δυσεξήγητη αγωνία της Πισπιρίγκου για το τι τελικά θα δείξει η ιατροδικαστική έκθεση της Μαλένας.

Στο επόμενο τμήμα διαλόγων η Ρούλα και ο Μάνος μιλούν για το φάρμακο της Μαλένας και συζητούν για τον θάνατό της:

–        Ρούλα: «Μέσα στο συρτάρι είναι ένα βιβλιαράκι που λέει Ελπίδα. Εκεί έχω γράψει το φάρμακο που έπαιρνε. Τώρα το θυμήθηκα».

–        Μάνος: «ΟΚ».

–        Ρούλα: «Βρες το και στείλε μου να ψάξω… Η χημειοθεραπεία είναι, την άλλη πέθανε».

–        Μάνος: «Βλάβη των πνευμόνων, χαμηλό επίπεδο λευκών, γεγονός που αυξάνει τον κίνδυνο μόλυνσης. Είναι πιθανό να προκαλέσει βλάβη στο μωρό εάν δοθεί κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Λειτουργεί σταματώντας τη σωστή διαίρεση των κυττάρων».

–        Ρούλα: «Τι είναι αυτό;».

–        Μάνος: «Αυτή η θεραπεία».

–        Ρούλα: «Το τελευταίο φάρμακο δεν το έχει».

–        Μάνος: Άστο και βλέπουμε Ρούλα, προσοχή στη χορήγηση σε προϋπάρχουσα ηπατική νευρομυϊκή νόσο. Χορηγείται αποκλειστικώς ενδοφλεβίως, κίνδυνος αζωοσπερμίας να αποφεύγεται… πηγή Γαληνός οδηγός φαρμάκων».

–        Ρούλα: «Αν όντως είχε θέμα στο συκώτι δεν έπρεπε να δώσουν θεραπεία αυτό».

–        Μάνος: «Ναι».

–        Ρούλα: «Βάλανε τη θεραπεία και έγινε ανακοπή».

–        Μάνος: «Μάλλον, αλλά πρέπει να πάρουμε Ιατρικό φάκελο στα χέρια μας»

–        Ρούλα: «Τον οποίο, αν έχουν σφάλμα και έχουν αλλάξει το φάρμακο αλίμονό τους».

–        Μάνος: «Εννοείται αυτό… Πότε θα πάρω όπλο και θα τους πάρω τα κεφάλια».

–        Ρούλα: «Κάτσε φρόνιμα εσύ… Πήγαινε στην αστυνομία».

–        Μάνος: «Θα πάω τη Δευτέρα στην αστυνομία».

–        Ρούλα: «Με πήρε ο δικηγόρος, πρέπει να πάμε στον εισαγγελέα και ο ‘‘ανακριτής’’ θα καλέσει τους πάντες».

–        Μάνος: «Ναι. Πότε όμως;».

–        Ρούλα: «Απόψε πρέπει να στείλουμε τη μήνυση στο mail του να τη φτιάξει, να μας στείλει να πάμε στον εισαγγελέα να καταθέσουμε… Μου είπε τι θα γράψουμε. Τώρα περιμένω τον γιατρό να μου δώσει ένα χαρτί».

–        Μάνος: «Ρώτα τι να γράψουμε».

Σπιτονοικοκυρά

Στον διάλογο αυτόν το ζευγάρι κάνει αναφορά στην ασθένεια της Ευγενίας Κούτρα και στην έκπληξή τους που δεν πήγε στο νοσοκομείο.

–        Μάνος: «Τι έγινε τελικά με τη γιαγιά;»

–        Ρούλα: «Δεν την πάνε νοσοκομείο».

–        Μάνος: «Ρε δεν πάνε καλά αυτοί. Τι έγινε συνήλθε;».

–        Ρούλα: «Ναι».

–        Μάνος: «Έλα Χριστέ και Παναγιά».

–        Ρούλα: «Να δεις τα σεντόνια που δεν βγαίνει το σκ… τι έχει γίνει».

Δολοφονία

Στους επόμενους διαλόγους η Πισπιρίγκου ενημερώνει τον Δασκαλάκη ότι σχηματίσθηκε δικογραφία μετά τη μήνυση που είχαν υποβάλει για το θάνατο της Μαλένας.

– Ρούλα: «Καλημέρα, πήρα στο τμήμα θα μας πάρει στις 10:00 το βράδυ. Αυτός που έχει την υπόθεση θα στείλει σήμα σήμερα για κατάθεση».

– Μάνος: «Ωραία».

– Ρούλα: «Θα φύγω, δεν μπορώ να ανασάνω, δεν έχω κοιμηθεί, μία ώρα το πολύ».

– Μάνος: «Γιατί ζωή μου».

– Ρούλα: «Σχηματίσθηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια ή πρόθεση… Αύριο θα πάω πάλι στο τμήμα στην Αθήνα να μου πουν πότε θα φτάσει στην Ευελπίδων».

– Μάνος: «Ωραία».

– Ρούλα: «Και εκεί θα κοιτάξει η Δώρα να την πάρει αυτή την υπόθεση με τη δική της ανακοπή, με τον δικό της ανακριτή… Δεν περίμενα να οριστεί ως ανθρωποκτονία».

– Μάνος: «Αφού αφήνεις υπόνοιες, λογικό δεν είναι;».

– Ρούλα: «Κάνα εξάμηνο να τελειώσει και να ορίσει δικάσιμο. Εάν το κρίνει. Εννοώ με τις ανακρίσεις και τα λοιπά».

– Μάνος: «Ωραία, να δούμε».

Χωρισμός

Στους τελευταίους διαλόγους (στις 5 και 6 Απριλίου) γίνεται αναφορά στον επικείμενο χωρισμό του ζευγαριού, αλλά και στα ραντεβού με τους δικηγόρους τα οποία δεν ολοκληρώθηκαν ποτέ, καθώς η Τζωρτζίνα εισήχθη αιφνιδίως στο «Καραμανδάνειο» με αναφερόμενους σπασμούς από την κατηγορουμένη. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον προκαλεί ότι στις 8 Απριλίου, οπότε και θα πραγματοποιούνταν το καθοριστικό ραντεβού του Δασκαλάκη με τον δικηγόρο του, ξαφνικά το 9χρονο υγιέστατο κορίτσι μεταφέρθηκε από τη μητέρα του στο νοσοκομείο όπου υπέστη τη δυσεξήγητη ανακοπή, δύο ημέρες πριν το επισκεφθεί παιδοψυχολόγος!

–        Μάνος: «Ωραία, γι’ αυτό ο καθένας το δρόμο του. Τέλος οριστικό».

–        Ρούλα: «ΟΚ».

–        Μάνος: «Και αυτή τη φορά θα είναι οριστικότατο».

–        Ρούλα: «ΟΚ. Πάω στο τμήμα μόλις τελειώσω, να είμαι καλυμμένη… Ό,τι θες μου λες. Πάω να μαζέψω και τα ρούχα».

–        Μάνος: «Δεν θα πειράξεις ούτε μία μπλούζα γιατί θα γίνει της π*******. Τυπικά μένουμε μαζί».

–        Ρούλα: «Εγώ να φύγω από το παιδί μας, δεν θα είσαι καλά, μου φαίνεται. Αλλάζω το συμφωνητικό το απόγευμα. Πάω στην Κούτρα και είναι όλα στο όνομά μου».

–        Μάνος: «Κάνε ό,τι γουστάρεις».

–        Ρούλα: «ΟΚ».

–        Μάνος: «Πάρε και τη ΔΕΗ στο όνομά σου».

–        Ρούλα: «Κανένα θέμα δεν έχω και μη μου σπας τα νεύρα… Θα γίνουν όλα στο δικό μου όνομα και θα αλλαχτεί και η κλειδαριά».

–        Μάνος: «Θα πάρω τα άκρως απαραίτητα τώρα και κάποια στιγμή θα περάσω να πάρω τα υπόλοιπα».

–        Ρούλα: «Ξέρω πολύ καλά ότι σε βγάζω από τη δύσκολη θέση γιατί έτσι κάνεις εσύ όταν θες να φύγεις… Φτάνεις τον άλλο σε σημείο να σε σκοτώσει. Επειδή λοιπόν δεν έχω καμία διάθεση να ξαναπεράσω τα ίδια… Να είσαι καλά».

–        Μάνος: «Εγώ δεν έφτασα κανέναν πουθενά, αλλά είμαι αντίθετος με τους ψυχολόγους».

–        Ρούλα: «Σε παρακαλώ. Άσε το κλειδί».

–        Μάνος: «Και πλέον δεν υπάρχει συνεννόηση καμία, γενικά κάθε τρεις και λίγο τα ίδια».

–        Ρούλα: Και να ξέρεις ότι θα γίνει μια αναφορά στο τμήμα αλλά τα τυπικά… Άλλαξε τη φωτό προφίλ στο Viber και αλλάζω κωδικό στο Facebook. Πάω με τον Γιάννη στο τμήμα και θα τα πούμε το βράδυ τα υπόλοιπα, πώς θα γίνουν και πού… Δευτέρα κάνω τα ασφαλιστικά, θα τα πληρώσει όλα ο Γιώργος, τα δικά μου».

–        Μάνος: «Γιατί το τραβάς και κάνεις κινήσεις που δεν χρειάζονται; Δεν έχω σκοπό να σε πιέσω για κάτι. Όλα θα γίνουν όπως τα θες. Το μόνο που θέλω είναι να βλέπω όσο περισσότερο γίνεται το παιδί και να είστε καλά. Γιατί το τραβάς τόσο;».

–        Ρούλα: «Γιατί έτσι είναι η διαδικασία».

–        Μάνος: «ΟΚ»

–        Ρούλα: «Θα πεις στην ψυχολόγο ότι αφήνεις τη μάνα και το παιδί».

–        Μάνος: «Γιατί το παιδί».

–        Ρούλα: «Ενώ έχει πεθάνει το άλλο παιδί και τι περιμένεις να σου πει η ψυχολόγος, μπράβο;».

–        Μάνος: «Τι θες να κάτσω να περάσουν τρία χρόνια και μετά να φύγω; Το λέμε συνέχεια αυτό… Δεν θα σβήνεις το Facebook… Θα μάθεις να ακούς… Βγάλε την καραμέλα με το πένθος, γιατί δεν σεβάστηκες τίποτα… Εσύ τα έφτασες όλα εκεί».

–        Ρούλα: «Εσένα μπλόκαρα. Δεν έσβησα τίποτα και εσύ λέγε για μένα μήπως και το πιστέψεις κάποια στιγμή. Σε αφήνω δύο μέρες να μαζέψεις τα πάντα, μη με ξαναενοχλήσεις. Τα κλειδιά είναι στον Κώστα».

–        Μάνος: «Μην ξαναστέλνεις λοιπόν».

–        Ρούλα: «Τι είναι αυτό;» (ρωτά για μια φωτογραφία που της έστειλε).

–        Μάνος: «Το σπιτάκι της Κούτρας. Γι’ αυτό μην ξαναστείλεις».

–        Ρούλα: «Δεν καταλαβαίνω. Τι προσπαθείς να με κάνεις, να νιώθω άσχημα; Σε παρακαλώ πολύ σταμάτα. Ό,τι είπες, είπες. Μπορεί να μη με πιστεύεις αλλά η πορεία θα το δείξει».

Σε επόμενο μήνυμά της η Πισπιρίγκου αναφέρεται το προαναγγελθέν διαζύγιο:

–        «Μίλησα με το δικηγόρο. Αύριο ή μεθαύριο θα γίνουν και οι υπογραφές και δεν θα έχουμε καμία σχέση από δω και πέρα παρά μόνο για το παιδί, και αν θέλει αυτό. Σε 10 μέρες θα είσαι και επίσημα χωρισμένος και καμία ενόχληση σε μένα και δεν με πίστευες ότι είχες τελειώσει από μένα. Να είσαι καλά, τόσο γρήγορα παντρευτήκαμε, ε τόσο (σ.σ. γρήγορα) χωρίζουμε. Σε δύο μέρες.

Καλή συνέχεια».

–        Μάνος: «Μου είπε κάτι για λεφτά αν έχω να δώσω μεθαύριο στην παράσταση του είπα ότι δεν έχω και ότι είχα το πήραμε μαζί. Στις 17 του μήνα ό,τι θες για το παιδί ή αν δεν έχεις λεφτά θα μου το λες εμένα, όχι του δικηγόρου… Εγώ του είπα να σε ρωτήσει, δεν είχα θέμα με το διαζύγιο, ούτε είπα ότι δεν σε πιστεύω ποτέ».

–        Ρούλα: «Δεν θέλω καμία επαφή μαζί σου. Μόνο για την Τζωρτζίνα, τέλος».

–        Μάνος: «Για την Τζωρτζίνα σου μιλάω και εγώ. Ό,τι θες για το παιδί μου το λες σε μένα».

–        Ρούλα: «Τη βέρα την άφησες;».

–        Μάνος: «Όχι, δική μου είναι ό,τι θέλω την κάνω».

–        Ρούλα: «Σώπα ρε, εσένα σου έρχεται εμετός και έχεις τη βέρα; Βγάλτη γιατί γίνεσαι ρόμπα. Άντε λοιπόν».

–        Μάνος: «Δεν τη φοράω. Μην αγχώνεσαι».

–        Ρούλα: «Εγώ άλλα ξέρω, αλλά με σένα τι να πιστέψω πλέον… Ούτε από φωτογραφία δεν θα με ξαναδείς πέρα από αύριο».

–        Μάνος: «Μπορείς να μου πεις γιατί συνεχίζεις να στέλνεις; Δεν νομίζω να είπα αυτή τη φορά ότι θα σου αφήσω τη βέρα».

–        Ρούλα: «Δεν είμαι καλά. Θέλω να είμαι μόνη μου και στο χωριό δεν μπορούν η μάνα μου μόνο είναι με κρίσεις και η Δήμητρα δουλεύει».

–        Μάνος: «Τι ώρα θα πάμε αύριο ή μεθαύριο (σ.σ. στους δικηγόρους); Εσύ μίλησες με τον δικηγόρο;».

–        Ρούλα: «Όχι δεν μίλησα με κανέναν, θα κάνω πληρεξούσιο στο δικηγόρο. Μίλα μαζί του. Εγώ δεν θα εμφανιστώ πουθενά, θα αντέξω, αλλά τέλος, θα πάρει εσένα κάποια στιγμή και παρατήστε με όλοι σας να πληρώσω και εγώ το λάθος».

–        Μάνος: «Όχι: εγώ δεν θα μείνω στη μάνα μου. Δεν ξέρω τι σου είπε αλλά θα πηγαίνω στην Τζωρτζίνα… Καλή συνέχεια».

–        Ρούλα: «Αν θέλει η Τζωρτζίνα… θα πάρουν τηλέφωνο να πας να τη δεις κάνε ό,τι θες. Δεν με νοιάζει τίποτα. Παράτα με πλέον μην ξαναστείλεις ποτέ».

–        Μάνος: «Δεν είχα σκοπό, εσύ απειλείς… Απλά κάνε πληρεξούσιο στο δικηγόρο να τελειώνουμε με αυτό».

–        Ρούλα: «Ναι ρε, θα τελειώνουμε. Άσε με ήσυχη»

Πηγή: ereportaz.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr