search-button
cross-out

Πατροκτονία στα Καλύβια: Το μοιραίο τηλεφώνημα πριν το φονικό

Εδώ ξεψύχησε ο 71χρονος από τις μαχαιριές του γιου του
Πατροκτονία στα Καλύβια: Το μοιραίο τηλεφώνημα πριν το φονικό

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία στα Καλύβια από την δολοφονία του 71χρονου άνδρα από το ίδιο το παιδί του. Το τηλεφώνημα που όπλισε τα χέρια του 16χρονου.

Η αφορμή για τη δολοφονία δόθηκε όταν ο 16χρονος από τα Καλύβια μαζί με τη μητέρα του και τον αδερφό του πήγαν μια βόλτα στο κέντρο της Αθήνας, κάτι το οποίο εξόργισε τον πατέρα του.

Σύμφωνα με τον Alpha ο πατέρας πήρε τον 16χρονο τηλέφωνο και άρχισε να βρίζει την πρώην σύντροφό του και τον μεγαλύτερο γιο του. Ο ανήλικος που έμενε μαζί με τον πατέρα του επέστρεψε στο σπίτι και τότε αποφάσισε να τον σκοτώσει. Η μητέρα του μάλιστα από πέρυσι είχε φύγει από το σπίτι και έμενε μαζί με τον 18χρονο γιο της.

Ο ανήλικος δράστης ομολόγησε το στυγερό έγκλημα λέγοντας πως χρησιμοποίησε δύο μαχαίρια. Στις αστυνομικές Αρχές δήλωσε ότι η χρόνια κακοποίηση του ιδίου, της μητέρας του και του αδερφού του, από τον πατέρα τους, ήταν το κίνητρο που του όπλισε το χέρι.

Σύμφωνα με το διαβιβαστικό, ο ηλικιωμένος κάποια στιγμή κατάφερε να ξεφύγει από τα χέρια του παιδιού του και βουτηγμένος στο αίμα, άρχισε να κατεβαίνει, τρέχοντας στις σκάλες για να σωθεί.

Όμως δεν τα κατάφερε. Η αστυνομία αναφέρει πως ο 71χρονος κατέβηκε τις σκάλες και έφτασε μέχρι την αυλή, όπου και ξεψύχησε.

Η μητέρα επιβεβαιώνει τον γιο

Στις καταθέσεις τους τόσο η μητέρα του ανήλικου δράστη, όσο και ο μεγαλύτερος αδελφός του επιβεβαίωσαν τα λεγόμενά του, επισημαίνοντας ότι ο 71χρονος κακοποιούσε για χρόνια τόσο τον ίδιο όσο και τον 16χρονο.

«Είμαι ψυχολογικά σε άθλια κατάσταση. Δεν μπορώ να διαχειριστώ αυτό που έχει συμβεί. Ό,τι είχα να πω το είπα στην αστυνομία», είπε η μητέρα του 16χρονου στο Mega.

Ωστόσο, ένα διαφορετικό σκηνικό δείχνουν οι αναρτήσεις που έκανε ο 71χρονος στα social media, καθώς περιέγραφε μια ειδυλλιακή κατάσταση, δηλώνοντας περήφανος για τους δύο γιους του.

newsit.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr