search-button
cross-out

Πειραιάς: 28χρονος ξυλοκόπησε και προσπάθησε να βιάσει γυναίκα – Ύποπτος για 7 επιθέσεις

Συνελήφθη τα ξημερώματα της Κυριακής ένας άνδρας για απόπειρα βιασμού, ο οποίος προσπάθησε να βιάσει μια γυναίκα την ώρα που αυτή επέστρεφε στο σπίτι της από νυχτερινή διασκέδαση. Ο άνδρας συνελήφθη μόλις λίγα μέτρα μακριά από το σημείο της επίθεσης και εικάζεται ότι είχε επιτεθεί σε έξι με εφτά γυναίκες στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά.
Πειραιάς: 28χρονος ξυλοκόπησε και προσπάθησε να βιάσει γυναίκα – Ύποπτος για 7 επιθέσεις

Σύμφωνα με το Mega, η απόπειρα βιασμού έγινε τα ξημερώματα της Κυριακής όταν μια κοπέλα επέστρεφε στο σπίτι της κοντά στην πλατεία 25ης Μαρτίου στη Νίκαια. Λίγο πριν τις 3 και ενώ η κοπέλα ήταν έτοιμη να μπει στο σπίτι της, ο άνδρας την πλησίασε, την άρπαξε και προσπάθησε να τη βιάσει.

Η κοπέλα αντιστάθηκε και ο άντρας άρχισε να την χτυπάει άγρια με γροθιές στο πρόσωπο.

Εκείνη τη στιγμή, κάποιος ένοικος από τις γύρω πολυκατοικίες άκουσε τις φωνές της κοπέλας και αμέσως ενημέρωσε την άμεση δράση ότι κακοποιείται μία γυναίκα.

Χαρακτηριστικό, όπως ανέφερε η αστυνομία ήταν ότι είχε τη στιγμή της σύλληψης, το φερμουάρ του παντελονιού του ανοιχτό.

Η κοπέλα, που νοσηλεύεται στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας με σοβαρό πρόβλημα στο μάτι από τις γροθιές, αναγνώρισε αμέσως μέσα από τις φωτογραφίες της αστυνομίας τον 28χρονο και ξέσπασε σε λυγμούς.

Αξίζει να σημειωθεί πως, ο 28χρονος φέρεται να είναι ο βασικός ύποπτος για άλλες 6 σεξουαλικές επιθέσεις στην περιοχή του Πειραιά. Οι δύο εξ αυτών φέρεται να έγιναν στα Ταμπούρια, ενώ μία άλλη επίθεση έξω από ένα μίνι μάρκετ.

Τέλος, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο 28χρονος αλλοδαπός, φαίνεται να επιτέθηκε σεξουαλικά σε μία 15χρονη κοπέλα στην πλατεία Θεμιστοκλή. Ο δράστης έβγαλε κάποια από τα ρούχα της ανήλικης και στη συνέχεια η κοπέλα έβαλε τις φωνές, τις οποίες άκουσαν υπάλληλοι ενός φούρνου.

Σημειώνεται πως πολλές γυναίκες έχουν κληθεί να τον αναγνωρίσουν, ενώ τις επόμενες μέρες αναμένεται να δοθούν στη δημοσιότητα τα στοιχεία του προκειμένου να διαπιστωθεί αν είχε επιτεθεί και σε άλλα θύματα.

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr