search-button
cross-out

Πειραιάς: Μαινόμενη γυναίκα ξυλοκόπησε τον εν διαστάσει σύζυγό της στον χώρο εργασίας του

Πειραιάς: Η γυναίκα επιτέθηκε και σε βάρος συναδέλφου του εν διαστάσει συζύγου της ο οποίος προσπάθησε να τους χωρίσει
Πειραιάς: Μαινόμενη γυναίκα ξυλοκόπησε τον εν διαστάσει σύζυγό της στον χώρο εργασίας του

«Ντου» στον χώρο εργασίας του εν διαστάσει συζύγου της έκανε μια 36χρονη γυναίκα στον Πειραιά η οποία τον χτύπησε με χαστούκια και μπουνιές πριν να εξαφανιστεί προς άγνωστη κατεύθυνση και έκτοτε αναζητείται.

Το επεισόδιο σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας όταν η 36χρονη αιφνιδίασε τους πάντες στον χώρο εργασίας του 41χρονου εν διαστάσει συζύγου της ξεκινώντας την επίθεσή της αρχικά με ύβρεις και στη συνέχεια με χειροδικίες.

Κάποια στιγμή στον καβγά ενεπλάκη και ένας συνάδελφος του θύματος ο οποίος δέχθηκε και αυτός την επίθεση της 36χρονης επίσης με χαστούκια και μπουνιές.

Οι υπόλοιποι εργαζόμενοι ενημέρωσαν την ΕΛΑΣ αλλά όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο η 36χρονη δράστης είχε γίνει «καπνός».

Τα θύματα της επίθεσης της γυναίκας οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα Καμινίων με τον εν διαστάσει σύζυγό να καταθέτει μήνυση σε βάρος της 36χρονης και τον έτερο δαρμένο άνδρα να δηλώνει ότι δεν επιθυμεί την άσκηση δίωξης.

Πηγή: newsbomb.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr