search-button
cross-out

Πέλλα: Συγκλονίζει ο γιος της 68χρονης που κατέληξε μετά τον εμβολιασμό

«Δεν ‘έφυγε’ έτσι η μητέρα μας. Την πήγαμε το πρωί και το βράδυ όταν την ξαναπήγαμε δεν προλάβαμε να την ξαναπάρουμε», δήλωσε ο γιος της
Πέλλα: Συγκλονίζει ο γιος της 68χρονης που κατέληξε μετά τον εμβολιασμό

Συγκλονίζει ο γιος της 68χρονης από την Πέλλα που κατέληξε λίγες μόλις ώρες μετά τον εμβολιασμό της. Μία εβδομάδα μετά τον θάνατό της, ο γιος της ζητά επίμονα να μάθει την αλήθεια. Στις 4 Μαΐου η 68χρονη γυναίκα έκανε τη δεύτερη δόση του εμβολίου Pfizer. Τα σοβαρά συμπτώματα που εμφάνισε το βράδυ της ίδιας μέρας την έστειλαν στο νοσοκομείο της Έδεσσας.

Επειτα από 4 ώρες στο νοσοκομείο, η 68χρονη γύρισε σπίτι. Όμως τα συμπτώματα επανεμφανίστηκαν δριμύτερα μέσα στη νύχτα. Μίση ώρα μετά τη δεύτερη διακομιδή της η γυναίκα κατέληξε. Φως στον μυστηριώδη θάνατο θα ρίξει ο ιατρικός φάκελος, ο οποίος δεν έχει παραδοθεί ακόμα στην οικογένεια του θύματος.

«Μόνο αυτό. Τίποτε άλλο δεν θέλουμε αυτή τη στιγμή. Να μάθουμε ακριβώς τι έγινε. Γιατί κάτι έγινε. Δεν ‘έφυγε’ έτσι η μητέρα μας. Την πήγαμε το πρωί και το βράδυ όταν την ξαναπήγαμε δεν προλάβαμε να την ξαναπάρουμε», δήλωσε στο Mega ο γιος της.

«Πήγαμε στο νοσοκομείο με κάποια συμπτώματα από το σπίτι ήδη τα οποία ήταν συνήθη συμπτώματα δηλαδή εμετός διάρροια, εφίδρωση και πόνος στο στήθος».«Πήγε η αδερφή μου και την πήρε από το σπίτι κατευθείαν αλλά ήταν το τελευταίο. Έπαθε έμφραγμα, έχασε τις αισθήσεις της μέσα στο αυτοκίνητο λίγα χιλιόμετρα πριν φτάσουμε στο νοσοκομείο». «Η μητέρα μου έκανε το εμβόλιο πολύ συνειδητά κι εμείς έχουμε κλεισμένο ραντεβού για να κάνουμε κι εμείς το εμβόλιο. Δεν είμαστε αρνητές του εμβολίου σε καμία περίπτωση. Απλά συνέβη αυτό και θέλουμε να μάθουμε τι συνέβη».

Πηγή: ethnos.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr