search-button
cross-out

Πέλλα: Το σημείο που ξεψύχησαν ο 20χρονος και ο 21χρονος – Στο νοσοκομείο ο οδηγός

Συγκλονιστικές εικόνες έρχονται από την Αριδαία στην Πέλλα από το σημείο που δύο νεαρά παιδιά, ηλικίας 20 και 21 έχασαν τη ζωή τους ως αποτέλεσμα τροχαίου ατυχήματος.
Πέλλα: Το σημείο που ξεψύχησαν ο 20χρονος και ο 21χρονος – Στο νοσοκομείο ο οδηγός

Το τροχαίο σημειώθηκε την Τρίτη (12.3.2024) λίγο μετά τις 10 το βράδυ, στο 3ο χλμ της επαρχιακής οδού Κωνσταντίας – Εξαπλατάνου, στην περιοχή της Αριδαίας (δήμος Αλμωπίας) στην Πέλλα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ένα αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τρία άτομα – υπό άγνωστες συνθήκες – εξετράπη της πορείας του, με αποτέλεσμα να πέσει αρχικά σε τσιμεντένια μάντρα σχολείου και ακολούθως σε κολόνα φωτισμού, όπου ακινητοποιήθηκε.

Στο σημείο κλήθηκαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τον απεγκλωβισμό του 20χρονου οδηγού, του επίσης 20χρονου συνεπιβάτη κι ενός ακόμη επιβάτη 21 ετών.

Και οι τρεις διακομίστηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Αριδαίας. Ωστόσο, ήταν ήδη αργά για τους δύο επιβάτες, όπου οι γιατροί απλά διαπίστωσαν τον θάνατό τους.

Ο 20χρονος οδηγός, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Έδεσσας, όπου οι γιατροί έκριναν αναγκαία τη διακομιδή του στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Οι ακριβείς συνθήκες του δυστυχήματος ερευνώνται από το ΑΤ Αλμωπίας.

Το σημείο του δυστυχήματος:

 

newsit.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr