search-button
cross-out

Περίεργη υπόθεση στην Κω: Χάκαρε τον λογαριασμό του φίλου της στο Facebook και ζήτησε γυμνές της φωτογραφίες

Τι κατήγγειλε 19χρονος στην Αστυνομία
Περίεργη υπόθεση στην Κω: Χάκαρε τον λογαριασμό του φίλου της στο Facebook και ζήτησε γυμνές της φωτογραφίες

Μία περίεργη υπόθεση εκτυλίσσεται στην Κω όπου μία νεαρή κοπέλα πίστευε ότι συνομιλούσε στο Facebook με τον σύντροφό της και κάποια στιγμή του έστειλε γυμνές της φωτογραφίες. Στον υπολογιστή όμως καθόταν ένας άγνωστος άντρας, που είχε καταφέρει να αποκτήσει πρόσβαση. Για την υπόθεση ενημερώθηκε η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος.

Πιο αναλυτικά, υπήρξε καταγγελία 19χρονου πως άγνωστος αφού του χάκαρε τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook και απέκτησε πρόσβαση σε αυτόν, αντάλλαξε μηνύματα ερωτικού περιεχομένου με την σύντροφο του. Οι εικόνες της νεαρής κοπέλας άρχισαν να διακινούνται και εκείνη αποφάσισε να ενημερώσει την αστυνομία.

Η Κως περιμένει την ολοκλήρωση της έρευνας και τις απαντήσεις για τα όσα έγιναν, σύμφωνα με πληροφορίες της Dimokratiki.

Σύμφωνα πάντα με τον νέο, ο δράστης ζήτησε γυμνές φωτογραφίες της συντρόφου του, η οποία πιστεύοντας πως είναι ο 19χρονος του τις απέστειλε. Για την υπόθεση ενημερώθηκε η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος.

news.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr